Darts

Tétünk kétszeresét hozhatja vissza ez a két hendikepes tipp

  • Cesc18
megosztom

Hetedik napjához érkezett a 2020-as BDO darts-világbajnokság, a menüben pedig a hölgyek elődöntős, illetve az urak negyeddöntős összecsapásait találjuk, összesen tehát hat mérkőzést láthatunk pénteken.

A délutáni etap talán legizgalmasabb meccsének az angol David Evans és a belga Mario Vandenbogaerden ütközete ígérkezik, ugyanis két top 15-ös dartsos feszül majd egymásnak, akik a korábbi napokban igen erős játékkal vették az akadályokat. 

Evans a 3. kiemelt Richard Veenstrát búcsúztatta az előző körben, méghozzá rettentő magabiztos játékkal. Gyakorlatilag végig kontroll alatt tartotta a meccset és amikor a holland beleerősített, arra is rendre volt válasza. Végül 95.65-ös átlaggal 4-2 arányban ütötte ki Veenstrát.


>>>Regisztrálok a bet365-re a H3WIN bónuszkóddal és kérem a 15.000 HUF fogadási kreditet!<<<


Vandenbogaerdennek ugyancsak egy holland áldozata volt Dennie Olde Kalter személyében. A belga még annyi időt sem töltött a színpadon, mint Evans, ugyanis 90.63-as átlaggal 4-1-re tudta lesimázni a meccset. Olde Kalternek egy igazán erős szettje volt, a többiben nem tudott konkurálni a belgával. 

Evans és Vandenbogaerden is tehát 90 feletti átlaggal tudott továbbjutni, szóval komoly derbi elé nézünk, amelyen mindkét játékos számára óriási a tét, hiszen első világbajnokságukon juthatnak elődöntőbe. Abszolút ki-ki meccsnek ígérkezik, talán Evans játékban van több és miután a bukmékerek őt hozták ki underdognak, így számunkra nem kérdés, hogy pluszos hendikeppel felé húzunk. 

Piszkosul jól megy a játék Paul Hogannek. - Fotó: BDO

Az est rangadóján két korábbi világbajnok, Scott Waites és Scott Mitchell néz majd farkasszemet egymással, ám színvonalban ezt is felülmúlhatja Jim Williams és Paul Hogan meccse, melyen óriási tűzijátékra számítunk. 

Hogan a csütörtöki cikkünkben is főszereplő volt, miután az első kanyart káprázatos játékkal vette és milliméterek választották csak el egy 9 nyilastól. Krokodil Dundee az Adam Smith-Neale elleni teljesítményére is rá tudott pakolni egy lapáttal és tegnap 99.69-es átlaggal ütötte ki a 7. kiemelt Martijn Kleermakert. 

A közel 100-as átlag abszolút PDC-szint, de még durvább, hogy három szett után 104.89-cel állt. 

A topfavoritnak tartott Williamsnek tehát fel kell kötnie a gatyáját, mert Hogan nem viccel. Egyébként a tavalyi elődöntős walesinek is egyre jobban sül a keze, ezért is várható ebben a negyeddöntőben egy nagyon komoly adok-kapok. 

Evanshez hasonlóan Hogan is underdog szerepkörben tetszeleg, így ezen a meccsen is egy pluszos hendikepnek szavazunk bizalmat. 

{"headTitle":"BDO darts-vb, 7. játéknap","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-10 16:15","footerTitle":"Játszd meg kombiban a tippeket 2.04-szeres pénzért cserébe!","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","events":[{"eventTitle":"Hendikep - Evans +2.5","odds":"1.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Hendikep - Hogan +1.5","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365
megosztom