EURO 2020

Nagyjából 30 százalék, hogy kijutunk az Eb-re

  • varin

Továbbra is esélyesek vagyunk Szófiában, de a következő ellenfél már favorit lesz ellenünk.

Március vége fontos időszak lehet a magyar labdarúgás életében, ekkor rendezik ugyanis az Európa-bajnokság rájátszását, amelyben előbb 26-án Bulgáriában, majd reményeink szerint 31-én Budapesten is pályára lép Marco Rossi csapata. A nemrég napvilágot látott oddsoknak köszönhetően most már azt is tudhatjuk, mennyi esélye is van annak az Eb-szereplésnek...

{"headTitle":"Melyik csapat jut ki az Európa-bajnokságra?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-26 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Románia","odds":"3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Izland","odds":"3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Magyarország","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Bulgária","odds":"6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A bolgárok elleni szorzónk viszonylag stabilan tartja magát, továbbra is sima favoritok vagyunk Szófiában. Még picit csökkent is Dzsudzsákék szorzója, így már 2.15-szörös pénzt fizet, ha 90 perc alatt eldöntjük a továbbjutást, míg 1.61-et, ha ehhez kell legalább 120 perc. A bolgár továbbjutás már 2.20-ért fogadható.

Ami a másik elődöntőt illeti, a bukmékerek szerint Izland legyőzi otthon Romániát, így a papírforma alapján Magyarország-Izland meccs dönt az Eb-részvételről, de ebből az erőviszonyok alapján akár Bulgária-Románia is lehet.

Ha fináléba jut a magyar csapat, ott minden bizonnyal underdog lesz, amit az is jelez, hogy mind Románia, mind Izland Eb-kijutására 3-szoros pénzzel fogadhatunk, míg a magyar siker 3.50-et, a bolgár 6-szoros pénzt fizetne.

Az oddsok egyébként abból a szempontból hibásak, hogy Románia kijutása úgy 3-szoros odds, hogy közben 2.20-as a szorzó Izland ellen, márpedig azt biztosra vehetjük, hogy szomszédainknak - akár nálunk, akár a bolgároknál vizitálnak majd -  1.36-nál magasabb lesz a szorzójuk.

Bárhogyan is alakul, az biztos, hogy két kőkemény 90 perc vár a magyar csapatra az Eb-ért.

Szerinted kijut Magyarország a 2020-as Eb-re?x;
[3224495] 2020-03-26 20:45:00 Bulgária - Magyarországx;