Serie A

Semmi értelme ennek az oddsnak Ibráékra!

  • varin
megosztom

A Milan aligha favorit Szardínián, mi pedig merünk Ibráék ellen fogadni.

Nem sikerült megfelelően vízkeresztkor Zlatan Ibrahimovic visszatérése Milánóba, a Rossonerik egy gól nélküli döntetlenre voltak csupán jók a genovai gárda ellen. A Milanra most egy lényegesen nehezebb feladat vár, hiszen az iparváros csapata dél felé veszi az irányt, hogy a Cagliari vendégeként arasson - nyugodtan mondhatjuk, hogy bravúrral felérő - győzelmet.

{"headTitle":"Cagliari-Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-11 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Cagliari","odds":"3.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Milan","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Abból a szempontból persze szerencséje van a vendégeknek, hogy egy kipukkadó Cagliari lesz az ellenfelük, amely négy meccse nem tudott nyerni. Persze a cél a szárdoknál egyértelműen idén is a kiesés elkerülése volt, de ahogyan kezdték az őszt, egyesek már mertek egy BL-indulásról is álmodni. A valóság azonban az, hogy a Cagliari egy stabil középcsapat jelenleg, vagyis körülbelül azt a szintet képviseli, mint a Milan, a két fél között lévő 7 pont különbség ellenére is.

A formákkal tehát mindkét oldalon bőségesen akadnak gondok, viszont az összeállításoknál mindkét szakvezető számításba veheti a legjobbjait. A Cagliarinál Pisacane letöltötte eltiltását, így ő ott lehet a védelem közepén, míg a frontvonalban az a Simeone kell megoldja a gólszerzést, akit korábban a Milannal is hírbe hoztak. A vendégeknél a 4-3-3 aligha változik, viszont a lengyel Piatek helyén már a kezdőben találhatja magát Zlatan Ibrahimovic, így a legnagyobb kérdés ezúttal is a középpálya összetétele lehet.

Érdemes lesz szombaton is olvasni a hatharom.com oldalát, hiszen kielemezzük a Lazio-Napoli és az Inter-Atalanta rangadókat is!

Mi egyértelműen nem értünk egyet azzal, hogy a Milan a favorit ezen a meccsen. Az a Samp ellen is látszódott, hogy a védelem nem az igazi, a középpálya tele van középszerű játékosokkal, a Calhanoglu-Suso kettősnek minden ötödik meccse igazán jó csak, míg ha ilyen spílerek próbálják kiszolgálni az egy szem igazi gólvágót, akkor annak úgy is nehéz dolga van, ha a hátára Ibrahimovic van írva.

Az elmúlt években a Milan hazai pályán rendre legyőzte a szárdokat, idegenben viszont az utóbbi hét meccsből csak kétszer. Mindezek fényében sem gólfesztivált, sem kiütéses vendéggyőzelmet nem várhatunk, valószínűleg egy nyögvenyelős 0-0 vagy 1-1 lesz, de a két fél közül nálunk esélyesebb a Cagliari.

{"headTitle":"Cagliari-Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-11 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bet Builder: 1x + 4.5 gól alatt","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3135611] 2020-01-11 15:00:00 Cagliari - AC Milanx;
megosztom