Darts

Ezen a meccsen megérheti bombázni a sok 180-at

  • Cesc18

A nap zárómeccse hozhatja a legnagyobb izgalmakat, avagy Martijn Kleermaker és Paul Hogan csúcsra járathatja egymást.

Három hely kiadó még a legjobb nyolc között, a megmaradt nyolcaddöntők közül pedig Martijn Kleermaker és Paul Hogan meccse ígéri a legkiélezettebb csatát. Noha előbbi a világbajnokság hetedik kiemeltje, utóbbi olyan játékkal vette az első körös akadályt, amivel kiérdemelte a bukmékerektől az alacsonyabb szorzót. 

Hogan neve ismerős lehet a PDC szerelmeseinek, hiszen az 56 éves úriember a UK Openen többször is feltűnt és olyan játékosok ellen tudta borítani a papírformát, mint Gary Anderson és Adrian Lewis. 

A nagyobb versenyeken hajlamos megtáltosodni Krokodil Dundee és valami hasonló történt vele néhány nappal ezelőtt Adam Smith-Neale is. A 10. kiemelt angol dartsost ugyanis 3-0-al küldte haza, de az igazán durva a mutatott játéka volt.

97-es körátlagot dobott Hogan, volt 155-ös kiszállója és néhány milliméter választotta el egy tökéletes legtől.

Ez a teljesítmény megállta volna a helyét egy PDC-versenyen is, nem csoda, hogy Smith-Neale-nek nem sok válasza volt erre a játékra. 

Majdnem összejött Hogannek a 9 nyilas:

Ezek után gondolhatjuk, hogy Hogan 1.80-as szorzójában komoly érték rejlik, de miután Kleermaker is elég erős játékkal mutatkozott be, így ezt az opciót nem erőltetnénk. 

A holland egyébként honfitársát, Gino Vos-t intézte el 3-0-lal és Hoganhez hasonlóan 90 feletti körátlagot dobott. Kleermaker is meg tudott oldani magas kiszállókat, például volt egy 160 pontos bravúrja. 

Két jó formában lévő játékos randevúja lesz ez tehát, amelyen győztesre nem mernénk fogadni, a 180-akra viszont annál inkább. 

Hogan 11, míg Kleermaker 12 leg alatt dobott 5 maximumot, ami még a PDC-ben is kitűnő hatékonyság lenne. Az angolnak volt egy előselejtezős meccse is, amelyen 6-ot szórt, tehát összesen már 11 180-nál jár a világbajnokságon. 

Ha tehát az eddig mutatott formájukat hozzák, akkor erősen benne van egy adok-kapok és bőven megugorhatják a bukik által meghúzott 10.5-ös line-t.

{"headTitle":"Martijn Kleermaker - Paul Hogan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-09 23:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"180-ak száma 10.5 felett","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}