Férfi kézi Eb 2020

A szerbek és a horvátok meccsére fogadunk - napi tippek az Eb-re

megosztom

Csütörtökön elrajtol a férfi kézi Európa-bajnokságban. Szerkesztőink - Tomihmv és mr. blonde - ezúttal is kihívják a bukmékereket és minden játéknapra megpróbálnak nyerő tippekkel előrukkolni.

Fehéroroszország-Szerbia
Tipp: 59,5 gól alatt @ 1.44

Az Eb lebonyolítása miatt (minden csoportból az első kettő jut tovább), a fehéroroszok és a szerbek rangadója hiába nyitómeccs, gyakorlatilag sorsdöntő találkozónak számít. Amely gárda ugyanis ezen az ütközeten alulmarad, az borítékolható, hogy nem jut tovább (papíron ugyanis mindkét fél esélytelen a horvátokkal szemben, viszont a montenegróiakat legyőzheti).

A felkészülésük a fehéroroszoknak volt zökkenőmentesebb, hiszen a szerbek vezetőedzője karácsonykor, SMS-ben rúgta ki másodedzőjét, és déli szomszédunknál ezúttal is vannak markáns hiányzók, mint például a Veszprém sztárja, Petar Nenadics. Így nem csoda, hogy az északiak az esélyesebbek, akik főként a Meskov Breszt és az SZKA Minszkben játszó játékosokra építenek. Azonban a szerbeket sem szabad leírni, mert azért olyan parádés szezont futó kézilabdázók találhatók keretükben, mint a Veszprémben hétről hétre bravúrt halmozó Vladimir Csupara vagy a Szeged villámgyors és gólerős szélsője, Bogdan Radivojevics.

Véleményünk szerint szoros meccsre van kilátás, így különös tekintettel az igen komoly tétre, mi egy eltolt underben (59,5) látunk fantáziát, ami a felek legutóbbi két tétmeccsén is zöldült.

Horvátország - Montenegró
Tipp: Horvátország/Horvátország @1.37

Egy balkáni rangadó rögtön az első napon, a horvátok ugyanis a montenegróiakkal játszanak. Bár a felkészülés során a horvát válogatott játéka helyenként akadozott, a két keret olyan minőségbeli különbséget látunk, hogy nem látunk okot arra, miért ne déli szomszédaink sikerét vizionáljuk. Amíg az egyik oldalon Cindric, Karacic, Duvjnak szintű játékosokat találunk, addig a montenegrói válogatottban mindössze hárman játszanak BL-csapatban. A montenegróiak legnagyobb sztárja, a Veszprémben játszó Vuko Borozan személyi okok miatt például nem is tagja a keretnek.

A meccset majd Grazban rendezik, ahol várhatóan nagyon sok horvát szimpatizáns buzdítja majd Segóékat, így ez is előnye lehet az esélyesebb gárdának. Hendikepes fogadásoktól viszont így is inkább távol tartanánk magunkat, de véleményünk szerint a horvátok végig kézben tudják tartani ezt a meccset.

{"headTitle":"Férfi kézi Eb 2020 - 1. nap","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-09 18:15","footerTitle":"Játszd meg kombiban a tippeket 2.03-as oddsért cserébe","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","events":[{"eventTitle":"Fehéroroszország - Szerbia - Gólok száma 59,5 alatt","odds":"1.48","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Horvátország - Montenegró - Félidő/Játékidő - Horvátország/Horvátország ","odds":"1.37","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"}]}

Fogadj a kézi Eb-re az   -en !

  • Készíts regisztrációt! Csak pár kattintás és kész
  • Igényeld az akár 20 000 HUF értékű üdvözlő bónuszt
  • A hatharom.com keresztül regisztrálóknak pluszban még 3000 HUF ingyenes fogadás is jár!
  • További részleteket és útmutatót itt találsz
  • Ha segítségre van szükséged, írj nekünk és mi segítünk
unibet
megosztom