Tenisz

Remek oddson verethetjük az egykori top 10-est

  • Cesc18
megosztom

Szerdán a 4. kiemelt Milos Raonic is bemutatkozik Dohában, ám könnyű meccsre nem számíthat.

Szerdán a negyeddöntőbe jutásért lépnek pályára a srácok Dohában. Köztük lesz Fucsovics Márton is, aki a két selejtezős ellenfele után tegnap kipipálta a 8. kiemelt Frances Tiafoe-t is. A folytatásban a világranglista-279. Cem Ikel vár a magyar játékosra. Papíron könnyű meccs elé néz Marci, de azért nem veheti félvállról a török kihívóját. Fogadás tekintetében ebben a mérkőzésben most nagy fantáziát nem látunk, a nap végén bemutatkozó Milos Raonic összecsapásán viszont annál szaftosabb szorzókat vadászhatunk le. 

Raonic-nak 2019 nem sikerült a legjobban. - Fotó: ATP

A kanadai óriás tavalyi szezonja ráment a sérülésekre, ki kellett hagynia a komplett salakszezont, de nem tudott elindulni a US Openen és az év végén a Davis Kupában sem. Kevés pontot gyűjtött, így top 30-on kívülre szorult a világranglistán, pedig néhány évvel ezelőtt még masszív top 10-es játékosnak számított. 

Most volt néhány hónapja kikúrálni a hátsérülését, valószínűleg Dohában ezzel nem lesz gondja, ugyanakkor újra fel kell építene a játékát és az önbizalmát is, ami igencsak megcsappant az utóbbi időben. 
 

>>>Regisztrálj a 22betre és igényeld a 35.000 HUF kezdő bónuszt!<<<


Erőnyerőként csak itt a 16 között csatlakozik be a küzdelmekbe, első ellenfélnek pedig egyáltalán nem ígérkezik könnyű falatnak a francia Corentin Moutet. Amíg Raonic számára a tavalyi szezon a sérülésekről szólt, addig a 20 éves gall számára 2019 az áttörést jelentette. A salakszezonban kezdte megismertetni a nevét, majd egyre több ATP-tornán láthattuk, a szezon végére pedig bőven bejött a top 100-ba. 

Rettentően szívós és elszánt játékos Moutet, aki mögött a tehetség is ott lapul, a balkezességéből adódóan pedig pláne nagyon kellemetlen teniszező. Két selejtezős és egy első körös győzelem is van már a zsebében Dohában, ráadásul Tennys Sandgren és Alexey Popirin személyében azért elég jó neveket győzött le. 

A kanadainak még fel kell vennie a ritmust, ezt pedig az önbizalomtól duzzadó Moutet kihasználhatja. Nem várunk simázást Raonic-tól, sőt, bőven benne van a pakliban, hogy kiesik a francia ellen. Úgy érezzük, hogy a bukmékerek túlságosan tisztelik az egykori top 10-est, így Moutet esetében még egy szett is nagyszerűen fizet. 

{"headTitle":"Milos Raonic - Corentin Moutet","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-08 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szett hendikep: Moutet +1.5","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
22bet

 

megosztom