Logibet

Baj van, bukik! Jönnek a barátságos meccsek és jön Griezmann!

megosztom

A januári felkészülésbe több barátságos meccs is belefér, Griezmannak pedig ez a kedvenc terepe!

Január 25-én folytatódik az OTP Bank Liga, ám a magyar labdarúgók számára véget ért a szünet, hétvégén már edzőmeccseket játszanak a csapatok. Ha pedig barátságos meccsek, akkor Logibet és Griezmann.

Valószínűleg élénken él még a fejekben a nyári időszak, amikor Karlsson és Griezmann is durván fosztogatta a bukikat a barátságos mérkőzések alkalmával, kevés tippből hatalmas profitot hoztak mindketten. Ha a mostanság az NBA-ből félelmetesen nagyot kaszáló Karlssonra nem is feltétlenül számíthatunk ilyen téren, de "Grizi" szinte biztosan dolgos napok elé néz.

Griezmann 2019-ben 19 barátságos meccsre tippelt, amelyből csak 4(!) tipp vesztett. Ezek a tippek közel +38 egységet hoztak, amely 45.6%-os ROI-nak felel meg.

Természetesen a minta nem nagy, de Griezmann az a tippmester, akinek nincs is szüksége hatalmas mintákra, szakértelmét és elhivatottságát hosszú évek óta jól ismerjük, eredményei pedig önmagukért beszélnek.

Ha pedig ehhez hozzávesszük, hogy Griezmann az élő tippadó gárdának is hatalmas erőssége és a Discordon is bőségesen várhatóak ötletek, akkor nyugodtan leszögezhetjük: január kiváló hónapnak ígérkezik!

 

Te sem akarsz lemaradni Griezmann meccs előtti és élő tippjeiről? Csatlakozz a nyerők táborához a Logibeten!

megosztom