Darts

Ismét papírforma tippekkel dupláznánk

  • Cesc18
megosztom

Hétfőn hat férfi és két női összecsapással folytatódnak a küzdelmek a 2020-as BDO darts-világbajnokságon.

Ahogyan szombaton, az első játéknap esetében, úgy most is két papírforma tippet néztünk ki a menüből. Hétfőn ugyanis újabb két klasszis, a világelső Wesley Harms és a kétszeres világbajnok Scott Waites is bemutatkozik az O2 közönsége előtt, a korai búcsújuk pedig igen komoly meglepetésnek számítana. 

Harms kétszeres BDO darts-vb elődöntős. - Fotó: BDO

Harms azzal az Andreas Harryssonnal néz majd farkasszemet, aki tegnap a világbajnokság eddigi talán leggyengébb színvonalú meccsén jutott tovább. A svéd úriembertől egy 80-as átlag is elegendőnek bizonyult, miután a friss World Masters-győztes John O'Shea csúnyán besült és mindössze 75-ös átlagot dobott. 

Mondani sem kell, hogy az első kiemelt Harms ellen ez a 80-as átlag szettre sem nagyon lesz jó, nemhogy a győzelemre. A holland csodálatos 2019-es esztendőt futott, hét tornán is a legjobbnak bizonyult és akadt néhány elbukott fináléja is, szóval abszolút megérdemelten áll a ranglista első helyén.

Nem várunk különösebben nagy csatát ezen a meccsen, ha Harms a végső győzelemben gondolkozik, akkor Harryssont illene magabiztosan kipipálnia.
 

>>> Regisztrálj a bet365-re, használd a H3WIN bónuszkódot és igényeld a 15.000 HUF fogadási kredited! <<<


Waites-re is hasonlóan alacsony szorzót kapunk, mint a holland továbbjutására, pedig a kétszeres világbajnok angol a sportág legendájával, Martin Admasszel csap össze. Először randevúznak majd a világbajnoki színpadon, ami annak ellenére óriási figyelmet érdemel, hogy "Wolfie" már nem azon a szinten játszik, mint amikor sorra játszotta a döntőket a vb-n. 

Komoly presztízs csata lesz ez a két legenda között, de a meccs egyértelműen Waites-nek áll, aki az utóbbi években sokkal magasabb szinten tud teljesíteni.

Adams már túl van a karrierje zenitjén és az is szép teljesítmény tőle, hogy újra el tudott érni egy olyan szintre, ami világbajnoki indulást ér. 

Ami a kombinkat illeti, Harms esetében bátrabbak leszünk és -1.5-ös hendikeppel nyeretjük, míg Waites-et csak szimplán a továbbjutásra tesszük meg. Érdekesség, hogyha mindketten hozzák a papírformát, akkor a legjobb 16 között éppen egymás ellen tolják majd, ami döntőnek is beillő párosítás lenne. Már csak ezért is érdemes szurkolni annak, hogy mindketten megoldják a mai feladatot. 

{"headTitle":"BDO-vb, 3. játéknap","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-06 16:30","footerTitle":"Játszd meg kombiban a tippeket 1.97-szeres pénzért cserébe!","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","events":[{"eventTitle":"Szett hendikep: Harms -1.5","odds":"1.53","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Waites jut tovább","odds":"1.28","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom