Tenisz

Íme az év első Fucsovics-tippje

  • Cesc18
megosztom

A magyar játékos az amerikai Frances Tiafoe ellen lép pályára a dohai tenisztorna keddi játéknapján.

Ahogyan egy esztendővel ezelőtt, úgy idén is Dohában kezdi meg a szezont az első számú honi férfi teniszezőnk, Fucsovics Márton. A nyíregyházi játékosnak 2019-ben kifejezetten jól sikerült a katari viadal, hiszen Marius Copil magabiztos legyőzése után a legjobb 16 között Novak Djokovics bajszát is sikerült megráncigálnia. 

Fucsovics tavaly kis híján legyőzte Djokovicsot Dohában. - Fotó: ATP

Fucsovics ezúttal a selejtezőből indulva jutott el a főtáblára. Szombaton és vasárnap egyaránt döntő szettes küzdelmekben tudta kiharcolni a továbbjutást, méghozzá a fehérorosz Egor Gerasimov és a cseh Jiri Vesely ellen. Ugyan mindkét mérkőzésen Marci számított az esélyesebbnek, de azért nem kapott könnyen verhető ellenfeleket. 

A magyar teniszező a főtáblán Tiafoe személyében egy kiemelttel találkozik majd. Ez abszolút nem ígérkezik egy megoldhatatlan feladatnak Fucsovics számára, hiszen az amerikai riválisa nem brillírozott az előző szezonban. Noha 2019-et élete teniszével kezdte Tiafoe, de valahol tavasszal nagyon csúnyán elvesztette a fonalat és végül negatív mérleggel zárta az előző szezonját. 

{"headTitle":"Frances Tiafoe - Fucsovics Márton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-07 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Tiafoe","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Fucsovics","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Ahogyan a bet365 számaiból is látszódik, ez tényleg egy elég kiegyenlített párosítás. 

Ami Marci mellett szólhat, hogy két győzelem már a zsebében, míg Tiafoe-nak ez lesz 2020-ban az első éles egyéni meccse. Sőt, Dohában újoncnak számít, tehát új környezetben kellene egy nem könnyű meccset megoldania. 

Nem érezzük semmivel sem esélyesebbnek ezen a meccsen az amerikait, így underdogként Fucsoviccsal tartunk. Az eddigi egyetlen egy összecsapásukat is a magyar nyerte, két éve a genfi tornán. 

{"headTitle":"Frances Tiafoe - Fucsovics Márton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-07 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fucsovics jut tovább","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

 

megosztom