Logibet

Fekete péntek = Arany hónap - mesteri heteket zártak a tippmesterek

A Black Friday után nagyon jó időszak következett, meghálálták a bizalmat a tippmesterek!

Novmember 28-án kezdődött el testvéroldalunk, a Logibet Black Friday-akciója, melynek keretében öt napig bárki kedvezményesen, féláron fizethetett elő a profi tippmestereket gyűjtő oldalra. Aki esetleg most először szavazott bizalmat a Loginak, alighanem elégedett lehet, hiszen a BF óta kiváló statisztikákkal püfölik a bukikat a tippmesterek. Lássuk a számokat!

Aki mondjuk úgy döntött, hogy már az első napon él a lehetőséggel és 28-án megváltotta havi tagságát, az csak a master tippekkel nem kevesebb, mint +170 egységet profitálhatott.

A 170 egység mintegy 13%-os ROI-nak felel meg, amihez főleg varin tette oda a maga mennyiségét, de pluszban végzett Griezmann és Karlsson is.

Kattints és csatlakozz!

Szintén kifizetődő lehetett, ha valaki egész évben követte a mastereket, hiszen az aktuálisan ezen a szinten lévő tippmesterek +300 egység körül végeztek, amely még így sem tudta elérni a 2018-as +500 egységet.

Rendkívül nagy örömünkre szolgál tehát, hogy rengetegen éltetek a Black Friday-akcióval, az pedig még fontosabb, hogy ebben az időszakban a tippmesterek is meghálálták a bizalmat az előfizetők felé.

Ha esetleg az előfizetésed lejárt és nem újítottad meg, nem érdemes késlekedni, hiszen az év már elkezdődött, a fogadnivaló események száma pedig elképesztően magas!

 

Meggyőztek a számok, előfizetek a Logibetre!