Logibet

Unalmas, állandó kaszálás: Griezmann a neved - értékeljük a legnépszerűbb tipster évét

Címkék:

A Logi legnépszerűbb tippmestere 2019-ben is igazolta hírét.

Hosszú hónapok óta a Logibet legnépszerűbb tippmesterének mondhatja magát Griezmann, aki a legtöbb feliratkozóval rendelkezik testvéroldalunkon. Hogy ez miért van, arra 2019-es számai is tökéletes példaként funkcionálnak.

Grizi 2019-ben is stílusához illeszkedően volt termékeny, havi átlag körülbelül 9,5 tippel dolgozott, ami nem akármilyen hatékonyságú volt. A jelenleg negyedik helyen álló tipster

112 tippből 62.77 egységet profitált, amely világklasszisnak mondható, 14.63%-os ROI-nak felelt meg.

Aligha lep meg bárkit, de a prímet a magyar vonatkozású tippek vitték, ahol főleg barátságos meccseken és NB II-es találkozókon kaszált Griezmann. Az ezekből összekalapozott közel 30%-os ROI pedig azt is prezentálja, miért tartják sokan őt a legjobbnak a Logibet tipsterei közül és miért is éri meg a legtöbb fogadó számára holtidőszakban is logibetezni.

Ha itt véget érnének Griezmann számai, már azt mondhatnánk, ezek fantasztikus adatok, amelyek jóval többet érnek már önmagukban is, mint havi 19.99€, de ezzel még nincs vége a master tippmester ódájának.

Griezmann ugyanis az élő tippadó szekciónak is az egyik legsikeresebb és legnépszerűbb tipstere, amely az eredményein is látszik. Szeptemberben még döcögött a szekere, ám a négy hónap alatt összesen

110 tippből több, mint 68 egység profitot hozott, amely az ő átlagtétjénél körülbelül 12%-os ROI-nak felel meg.

Griezmann tehát pontosan az a tippmester, akit hiba csak egyik vagy másik platformon követni. Mivel a Logibet előfizetőinek ingyenesen járnak a live tippek is, óriási "botlás" nem vele tartani a Discordon is.

Mint az tehát látszik, Griezmann ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta, mind a Logibeten, mind a discordos élő tippjeivel megállás nélkül püföli a bukikat, kiegyensúlyozottsága, megbízhatósága és parádés teljesítménye pedig egyszerre adja ki, miért is ő a Logibet number one-ja a népszerűségben.

Megyőztek a számok, előfizetek a Logibetre!