Darts-vb 2020

Ez a tipp fizet a legtöbbet a döntőben

megosztom

Megnéztük, hogy partnerirodánk, az Unibet mire kínálja a legmagasabb szorzót a Michael van Gerwen - Peter Wright döntőben.

Wright revánsra készül a 2014-ben elveszített döntőért. - Fotó: PDC

Tudtad? 
Az Unibet TV-n a darts-vb minden mérkőzése élőben megtekinthető, mobilról és táblagépről egyaránt. Részletekért kattints ide!

Már csak néhány óra és John McDonald a színpadra szólítja a 2020-as PDC darts-világbajnokság döntőseit, azaz Michael van Gerwent és Peter Wrightot. Egy borzasztó izgalmas finálé elé nézünk, amely a két játékos 79. egymás elleni összecsapása lesz. 

Korábbi cikkünkben már kiveséztük az esélyeket, most pedig azt lessük meg, hogy az    kínálatában mely tippekkel kaszálhatjuk a legtöbbet. 

Ha valaki arra gondol, hogy egy 9 nyilas fizeti a legtöbbet, akkor nagyot téved. Persze egy tökéletes leg is szép kasszát jelent, főleg, ha még azt is eltaláljuk, hogy melyik játékos dobja. Van Gerwen esetében 19.00-es az odds, míg Wright esetében 24.00-es. Ezek azonban fasorban sincsenek a legnagyobb kasszát jelentő tipptől. 

Az ugyanis 151-szeres pénzt ér!

Ehhez a gigantikus összeghez az kellene, hogy Wright nullára verje a világelső hollandot.

Erre természetesen vajmi kevés az esély, ugyanakkor nem lenne kuriózum, hiszen Phil Taylortól láthattunk már 7-0-s győzelmet világbajnoki döntőben. 

Az Unibet egyébként rettentő nagylelkű ezzel a 151-es szorzóval, hiszen más irodákban "csak" 65-70-es oddsot kínálnak a Wright 7-0-ra. Ha tehát valaki egy ilyen teljesen őrült fogadásban gondolkozik, akkor érdemes az Unibetet választania. 
 

>>> REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 20.000 KEZDŐ BÓNUSZT ÉS AZ EXKLUZÍV 3.000 HUF INGYENES FOGADÁST! <<<
 

 

megosztom