Darts-vb 2020

Van Gerwen vagy Wright nyeri a döntőt? Szavazz!

Add le a voksod, hogy szerinted ki emelheti majd magasba 2020-ban a Sid Waddell-trófeát.

Újév első napján, este 20 órakor kerül sor a 2020-as PDC darts-világbajnokság döntőjére, melyben megismétlődik a 2014-es finálé, avagy Michael van Gerwen és Peter Wright feszül egymásnak. Hat esztendővel ezelőtt a világelső holland örülhetett, mint azóta megannyi döntőjük után, ám ezúttal nagyon fogadkozik a skót, hogy legyőzi Van Gerwent. 

{"headTitle":"Michael van Gerwen - Peter Wright","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-01 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Van Gerwen ","odds":"1.37","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Wright","odds":"3.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Egy igazán izgalmas és nehezen jósolható döntő elé nézünk, hiszen a lélektani előny a holland oldalán, az erősebb játékot viszont Wrighttól láthattuk a világbajnokságon.

Természetesen a fináléra is készülünk egy mélyebb elemzéssel, ám előtte arra vagyunk kíváncsiak, hogy szerintetek melyik játékos kaparintja majd meg a Sid Waddell-trófeát?
 

Van Gerwen vagy Wright nyeri a döntőt?x;