Darts-vb 2020

Van Gerwenéknél kiszakadhat a 180-as zsák - napi tippek a darts-vb-re

 • Cesc18
megosztom

Hétfőn az elődöntős összecsapásokkal folytatódnak a küzdelmek a 2020-as PDC darts-világbajnokságon.

Tudtad? 
Az Unibet TV-n a darts-vb minden mérkőzése élőben megtekinthető, mobilról és táblagépről egyaránt. Részletekért kattints ide!

A felső ágon holland-angol, míg az alsó ágon skót-walesi elődöntőt láthatunk majd, avagy Michael van Gerwen és Nathan Aspinall néz farkasszemet egymással, illetve Peter Wright és Gerwyn Price.

Hiába tehát a meglepetések sora a torna elején, a végjátékba négy olyan játékos jutott, akik komoly esélyesként vágtak neki a világbajnokságnak. 

Világbajnokság, 15. játéknap   
Kezdés Mérkőzések 1 2
20:10 Peter Wright - Gerwyn Price 2.20 1.68
22:00 Michael van Gerwen - Nathan Aspinall 1.17 5.20
MINDEN MÉRKŐZÉSRŐL ÉLŐ KÖZVETÍTÉS AZ UNIBET TV-N

Ami a fogadóirodák jóslatát illeti, előzetesen Van Gerwen és Price döntőjére fizették a legkevesebb pénzt. Emellett továbbra is kitartanak az oddsmesterek, hiszen mind a hollandot, mind pedig a walesit favoritnak hozták ki az elődöntős mérkőzésükön. 

Részletekért kattints a képre!

Az est Wright és Price ütközetével veszi majd kezdetét, ami papíron izgalmasabb elődöntőnek ígérkezik, mint a másik, kivéve ha megismétlődik a Grand Slam of Darts döntőjében látott mészárlás.

Akkor a walesi egészen fantasztikus napot fogott ki és 107.68-as körátlaggal 16-6 arányban törölte fel a színpadot a skót riválisával.

Azt nem lehet mondani, hogy most ne lenne benne Price játékában egy hasonló varázslat, hiszen a torna alatt volt már olyan periódusa, amikor az egekben járt az átlaga. A tegnapi Glen Durrant elleni negyeddöntőjében is rettentő koncentrált játékot láthattunk tőle, szóval ahogyan a walesi a nyilatkozatában említette, Wright felkötheti az alsóneműjét. 

De ez fordítva is abszolút igaz, miután "Snakebite" vasárnap világklasszis játékkal vette a negyeddöntős akadályt. A karácsonyi szünet óta sziporkázik Wright, a játékának összképébe csak a Jeffrey de Zwaan elleni leeresztés rondít bele. De emlékezzünk rá, hogy a holland ellen is parádésan kezdte a meccset.

Véleményünk szerint ez abszolút egy 50-50-es meccs, így fogadás szempontjából Wright oldalán találhatunk értéket. Nem leszünk azonban mohók és +1.5 szettel megtámogatva húzzuk be a skótot 1.73-as szorzón.

A másik elődöntő papíron jóval egyértelműbb, de mérget azért nem mernénk venni arra, hogy Nathan Aspinall nem tudja majd megráncigálni Michael van Gerwen bajszát. 

Nagyon komoly fegyvertény az angoltól, hogy két éven belül kétszer jut be a legjobb négy közé a világbajnokságon. Azt sem lehet mondani, hogy szerencséje lett volna a sorsolásnál, hiszen három kiemeltet is elbúcsúztatott, köztük a kétszeres világbajnok Gary Andersont. Nagyon stabil játékot mutatott eddig Aspinall, erre a meccsre pedig egész nyugodtan tekinthet egyfajta bónuszként. 

Akkor teszi a legjobban Asp, ha nagy elvárásokat nem támaszt maga felé, hanem csak élvezi, hogy Van Gerwennel játszhat egy világbajnoki elődöntőt. Küszködjön csak a világelső és címvédő az esélyesség terhével...

Nem lennénk meglepődve, ha az angoltól most látnánk a legerősebb játékot a tornán.

Ne felejtsük el, hogy tavaly is az elődöntőben sikerült a leginkább elengednie a kezét és egy piszok jó meccset játszott Michael Smith ellen. 

Jó kérdés, hogy most egy 100+ körátlag mire elég Van Gerwen ellen, ugyanis a hollandban rettentően sok tartalék van még. A szett overt és a pluszos hendikepet Aspinallra nem piszkálnánk, a 180-akban viszont látunk fantáziát. Ha jól kalkuláltunk és ez tényleg egy magas színvonalú találkozó lesz, amelyen megy majd az adok-kapok, akkor kiszakadhat a maximum zsák és akár egy 6-1-es Van Gerwen siker esetében is megugorhatják a 21.5-ös line-t. 

{"headTitle":"Darts-vb, 15. játéknap","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-30 20:10","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szett hendikep - Wright +1.5","odds":"1.73","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Van Gerwen - Aspinall: 180-ak száma 21.5 felett","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

 

 • Pro
  MoneyMaker
  2019. december 30., Hétfő 10:02

  PDC World Championship 1 | Peter Wright-Gerwyn Price

  2019. december 30., Hétfő 20:15
  • Ország:Nemzetközi
  • Fogadás típusa:Specális
  • Tipp:Player 180s: Wright Over 11.5
  • Időszak:Teljes játékidős fogadás
  • Odds:2.10
  • Eddig éri meg:1.9
  • Tét:7
  • INDOKLÁS:

   Wrightra általában nem az a jellemző, hogy rengeteg 180-at dob, de ezen a világbajnokságon nagyon érzi a T20-as szektort. Olyannyira, hogy 41 darabbal a legtöbb 180 az ő nevéhez fűződik. Különösen hatékony a karácsonyi szünet óta, De Zwaan és Humphries ellen ugyanis egyaránt 12-ig jutott. Ezen a két meccsen 2.7 legenként szórt egy maximumot, ami kiváló hatékonyság. Miután most 6 nyert szettig megy a meccs, így nyugodtan kalkulálhatunk 40 leggel, ami leosztva 2.7-tel, kb 15 darab 180-at ad ki, de ha a torna átlagával kalkulálunk, akkor is 13-14-et dobhat. Ez a 11.5 tehát az eddigi Wright termeléshez egy elég alacsony line, ráadásul a bet 2.10-es oddsot ad az overre. Más irodákban 1.90 alatt van az odds, szóval ebben a 2.10-ben óriási value van úgy, hogy alapból overre áll a történet.

  • Eredmény:

   16

  • kimenetel
   Nyereség
  • 7.70
megosztom