Premier League

Városi rangadón ütjük tovább a félhulla Arsenalt

  • varin

Tovább mélyülhet az Arsenal így is Marianna-árok mélységű válsága.

Kőkemény mérkőzéseken bizonyíthat az Arsenal új edzője, Mikel Arteta rangadók során vezetheti először az Ágyúsokat. A debütálás nem sikerült a Bournemouth ellen, ám a Chelsea és a MU otthoni legyőzése alighanem feledtetné az idegenbeli botlást. De vajon ki nyeri a nem éppen brillírozó londoni csapatok összecsapását?

{"headTitle":"Arsenal-Chelsea","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-29 15:00","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Arsenal","odds":"2.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Chelsea","odds":"2.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Pocsék és pocsék forma között talán csak a tabellán elfoglalt pozíció segít nekünk különbséget tenni. Ez viszont egyértelműen a hazai csapatra nézve kínos, hiszen a 12. pozíciójuk nemhogy a már legendássá vált 4. hely közelében nincs, de ha így folytatják Özilék, akkor még a felsőházi tagság is veszélybe kerül.

Sorban kapják a pofonokat az Ágyúsok, sem Emery, sem Ljungberg nem tudott mit kezdeni a csapattal, így most Mikel Artetán a sor, de irigylésre méltó helyzetben ő sincs.

Angliában október eleje óta egyszer nyert az Arsenal, akkor a West Ham otthonában, rettenetesen pocsék játékkal.

Frank Lampard csapatán talán még nehezebb kiigazodni, képesek kikapni otthon bárkitől, de képesek nyerni a Spurs otthonában is. Mint az az eredménysorból is látszik, rengeteg kötelezőt buknak el Kantéék, márpedig az biztosra vehető, hogy a szezon végén is pengeélen táncolnak majd a BL-indulással.

A nagyobb problémák az Ágyúsoknál vannak, Kolasinac, mellett olyan játékosok is sérültek, mint Holding, Ceballos, Bellerín vagy Martinelli. A támadósor eléggé adott, várhatóan Özil is kezd majd, a védelemben viszont lehetnek gondjai a fiatal spanyol trénernek. A másik oldalon Mason Mount és Marcos Alonso játéka is kérdéses, illetve az sem biztos, hogy Frankie nem változtat alaposan a Stamford Bridge-en mostanság sikertelen csapaton.

Az elmúlt években egyértelmű volt a dominancia a hazai csapatokat illetően, közel négy éve nem volt ebben a párharcban vendégsiker.

A sok gól igazából eléggé adná magát, de az egál line is 3 körül van, az pedig nem ingerel minket fogadásra. Viszont a vendégek góljaira mernénk fogadni. A Chelsea idegenben szépen szórja a találatokat, míg az Arsenal hét meccsen beszedett 14 találatot. Ha beigazolódik a bukik várakozása, akkor inkább Willianéktól lehet hangos az Emirates.

{"headTitle":"Arsenal-Chelsea","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-29 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Chelsea 1.5 gól felett","odds":"1.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3055928] 2019-12-29 15:00:00 Arsenal - Chelseax;