Darts-vb 2020

Érdemes Wrightot veretni?! - napi tippek a darts-vb-re

 • Cesc18
megosztom

Szombaton hat mérkőzéssel folytatódnak a 2020-as PDC darts-világbajnokság küzdelmei.

Tudtad? 
Az Unibet TV-n a darts-vb minden mérkőzése élőben megtekinthető, mobilról és táblagépről egyaránt. Részletekért kattints ide!

Szombaton negyedik körös összecsapásokat találunk a menüben, avagy a negyeddöntőbe jutás lesz a tét. A legjobb nyolc között még hat hely szabad, miután pénteken Michael van Gerwen és Nathan Aspinall kettőt már kisajátított magának. 

A világbajnokság 13. játéknapjának slágermeccsén Peter Wright és Jeffrey de Zwaan néz majd farkasszemet egymással, de csemegének ígérkezik Dimitri van den Bergh és Adrian Lewis párharca, illetve Glen Durrant és Chris Dobey mérkőzése is.

Világbajnokság, 13. játéknap   
Kezdés Mérkőzések 1 2
13:45 Steve Beaton - Darius Labanauskas 1.80 2.00
14:45 Kim Huybrechts - Luke Humphries 2.50 1.53
15:45 Dimitri van den Bergh - Adrian Lewis 1.85 1.95
20:15 Peter Wright - Jeffrey de Zwaan 1.80 2.00
21:30 Glen Durrant - Chris Dobey 1.73 2.10
20:45 Gerwyn Price - Simon Whitlock 1.14 5.60
MINDEN MÉRKŐZÉSRŐL ÉLŐ KÖZVETÍTÉS AZ UNIBET TV-N

A délutáni etap a negyedik kör meglepetéspárosításával, vagyis Steve Beaton és Darius Labanauskas meccsével veszi kezdetét. Mindketten kicsit radar alatt jutottak el idáig, annak ellenére, hogy egy-egy top 10-es skalp fűződik a nevükhöz. Hatalmas lehetőség előtt állnak, hiszen erre a meccsre mindketten tekinthetnek úgy, hogy megoldható feladat. Kőkeményen az idegek harca lesz ez, ahol a mérhetetlen nagy rutinja segíthet a 25. kiemelt angolnak, ugyanakkor ne felejtsük el, hogy Beaton a korábbi 18 PDC világbajnokságán egyszer sem tudott a nyolc közé jutni. 

Nagy különbség nem volt eddig a játékukban a tornán, így dukál ide egy döntő szett, amiért cserébe az Unibet a tétünk 2.90-szeres fizeti vissza. Érdemes fontolóra venni ezt a tippet, míg az óvatosabb duhajok az 5.5 szett felett fogadással próbálkozhatnak. 

Részletekért kattints a képre!

Kim Huybrechts és Luke Humphries ütközete legalább annyira szorosnak ígérkezik, ám a belga és az angol meccsén nem kérdés, hogy a magas kiszállókra repülünk rá. 

Huybrechts teljesen megtáltosodott a világbajnokságra, és ugyan a 100+ átlagok nem az ő neve mellé kerültek, de a kitűnő kiszállózása nagy értéke a játékának. 

Hét 100+ kiszállót dobott már meg, melyek között volt 164-es, 153-as, 152-es és 150-es is. Úgy szórja ezeket a magas kiszállókat, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. 

Érdekes, hogy ezt a bukmékerek szinte figyelmen kívül hagyják és Huybrechts legmagasabb kiszállójára 118.5-ös line-t szabtak meg. Ez az egyik legalacsonyabb a mai játéknapon, így örömmel húzzuk be az overt.

Az esti etapot Peter Wright és Jeffrey de Zwaan rangadója nyitja, amely meccsen talán a legérdekesebb a fogadóirodák oddsszabása. A favoritnak ugyanis a skótot hozták ki, pedig a holland az előző körben egészen varázslatos játékot tett a színpadra. 

De Zwaan 106.09-es (!) körátlaggal verte hét szettben Dave Chisnallt, ennél masszívabb körátlagot pedig senki sem tudott még elkönyvelni az idei világbajnokságon. 

A holland embertelen mennyiségben termelte a 140+ köröket, szám szerint a 180-akkal együtt 38-at dobott, ami 4 nyert szettig tartó meccsen az egyik legtöbb a világbajnokságok történetében.

A PDC elemzője, Christopher Kempf egy grafikonon szemlélteti is, hogy De Zwaanék milyen szinten bombázták szét a tripla 20-as és tripla 19-es szektorokat.

A hollandnak egyébként nagyon feküdt Chisnall stílusa - erre előzetesen fel is hívtuk a figyelmet -, így egyáltalán nem volt meglepő az adok-kapok. 

Wright ellen már nem lesz ennyire darálós a meccse, a skót jóval lassabban és taktikusabban játszik, mint tette azt Chizzy. Ettől függetlenül De Zwaan játékában benne van az újabb 100+ körátlag, ezzel pedig nem biztos, hogy a jelenlegi Wright tud majd konkurálni. 

"Snakebite" ugyanis nem volt egyelőre igazán meggyőző, döcög a játéka és ami eddig az ázsiaiak ellen éppen elég volt, az De Zwaan ellen már kevés lehet. Éppúgy, mint az őszi meccsükön az Európa-bajnokságon, amikor is a holland 101-es átlaggal 6-4-re verte a 97-es átlagot dobó skótot. 

{"headTitle":"Darts-vb, 13. játéknap","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-28 14:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kim Huybrechts legmagasabb kiszállója - 118.5 felett","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"De Zwaan jut tovább","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

 

 • Pro
  MoneyMaker
  2019. december 27., Péntek 18:39

  PDC World Championship 1 | Glen Durrant-Chris Dobey

  2019. december 28., Szombat 21:30
  • Ország:Nemzetközi
  • Fogadás típusa:Kétesély
  • Tipp:Chris Dobey nyer
  • Odds:2.20
  • Eddig éri meg:2.05
  • Tét:5
  • INDOKLÁS:

   Az előző körben mindkét játékos nagyon keményen testelve volt, de mindkettejüknek sikerült megoldaniuk a feladatot. Nálam ez abszolút 50-50-es meccs, így dogként egyértelműen Dobey oldalán van az érték. Dobey tavaly is nagyon össze rakta a játékát a vb-re, idén pedig talán még jobb formában dob az Ally Pallyben. 100+ körátlaggal nehéz lesz konkurálnia Duzzának.

  • Eredmény:

   4-3

megosztom