Darts-vb 2020

Ez a fogadás kihagyhatatlan Sherrockra? - napi tippek a darts-vb-re

 • Cesc18
megosztom

A pénteki játéknap slágermeccsén Fallon Sherrock és Chris Dobey néz majd farkasszemet egymással.

Tudtad? 
Az Unibet TV-n a darts-vb minden mérkőzése élőben megtekinthető, mobilról és táblagépről egyaránt. Részletekért kattints ide!

A karácsonyi pihenő után pénteken délután visszatér a darts-vb a Sport televízió képernyőjére, ugyanis folytatódnak a küzdelmek az Ally Pally színpadán.

A világbajnokság 12. játéknapjának délutáni szakaszában és az est első meccsén a legjobb 16 közé jutás lesz a tét, míg az utolsó két összecsapáson már a negyeddöntőért szállnak harcba a felek. 

Világbajnokság, 12. játéknap   
Kezdés Mérkőzések 1 2
13:45 Simon Whitlock - Mervyn King 1.90 1.80
14:45 Daryl Gurney - Glen Durrant 1.95 1.85
15:45 Fallon Sherrock - Chris Dobey 4.50 1.20
20:15 Gerwyn Price - John Henderson 1.20 4.50
21:30 Gary Anderson - Nathan Aspinall 1.73 2.10
20:45 Michael van Gerwen - Stephen Bunting 1.08 8.00
MINDEN MÉRKŐZÉSRŐL ÉLŐ KÖZVETÍTÉS AZ UNIBET TV-N

A délutáni szakasz nyitómérkőzésén a sportág nagy "öregjei" közül Simon Whitlock és Mervyn King néz majd farkasszemet egymással. Egy igazi ki-ki összecsapásnak ígérkezik, amit a szorzók is tökéletesen érzékeltetnek. 

Érdekes, hogy mindketten egy feltörekvő fiatal játékos ellen kezdtek. Whitlock nem is időzött sokat a tábla előtt, 3-0-lal intézte el Harry Wardot. Hasonló irányba mutatott King produkciója is, de valamivel féltáv után megtorpant és végül csak kínkeservesen döntő szettben jutott túl Ciaran Teehanen. 

Kingnél már-már papírforma, hogy szoros csatába keveredik a vb-n és valami ilyesmire készülhetünk az ausztrál elleni összecsapásán is.

Whitlock egyébként azt nyilatkozta, hogy ennyit talán soha nem edzett a világbajnokság előtt, így nagy reményekkel indult harcba. 

Győztesre itt nem mernénk tippelni, King miatt viszont a szett overben komoly értéket látunk. Az angol soha egyetlen PDC-vb-mérkőzését sem veszítette még el nullára, pedig játszott ő már az Ally Pallyben Taylorral és Van Gerwennel is. 

Az 5.5 szett felett 1.47-ért fogadható az Unibetnél, de a bátrabbak akár rápróbálhatnak a 6.5 szett felett tippre is 2.90-szeres pénzért cserébe.

King és Whitlock után Daryl Gurney és Glent Durrant érkezik majd a színpadra, akiknek randevúja igazi csemegének ígérkezik, ám a játéknap slágermeccsén a történelmet író Fallon Sherrock és Chris Dobey méri majd össze a tudását. 

Nagyon nincs irigylésre méltó helyzetben a 22. kiemelt angol, hiszen Sherrock totálisan maga mögé állította a közönséget, így akárcsak Ted Evetts-nek vagy Mensur Suljovicnak, Dobeynak is meg kell majd harcolnia a szurkolókkal, a hölgy ellenféllel és az esélyesség terhével is. 

Kíváncsian várjuk, hogy "Hollywood" képes lesz-e megbirkózni ezzel a feladattal. A legnagyobb kihívást az egész történetben természetesen Sherrock jelenti, aki egészen káprázatosan dobott Suljovic ellen is. Egy dolog tehát jól kezelni a közönséget, de mellé még minőségi dartsot kell a színpadra tennie Dobeynak, ha nem szeretne honfitársa és az osztrák sorsára jutni. Mensur egyébként nem dobott igazán jól, különösen nem a fontos szituációkban, míg az angol lány ebben is jelesre vizsgázott. 

Fogadás szempontjából Sherrock esetében vállalhatónak tűnik, hogy dob legalább 4 maximumot. Ezt ugyanis megtette Evetts és Suljovic ellen is, most pedig már nem 3, hanem 4 nyert szett kell a továbbjutáshoz. 

Eddig 42 leget játszott le a vb-n Sherrock és 10 maximumot dobott, tehát nagyjából 4 legenként jön tőle egy 180. Ez azt jelenti, hogyha Dobey ellen legalább 16 leget játszik, akkor jó eséllyel meglesz a 4 maximum. A bukik egyébként 21.5-nél húzták meg a line-t a legek számát illetően, tehát jóval többet várnak, mint amit a matek kiadott. 

{"headTitle":"Fallon Sherrock - Chris Dobey","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-27 14:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Sherrock 180-as dobásainak száma - 3.5 felett","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Ami az esti szakaszt illeti, a harmadik körös csaták sorát Gerwyn Price és John Henderson összecsapása zárja, ami jóval szorosabbnak ígérkezik, mint amit a fogadóirodák számai mutatnak. Henderson pokolian veszélyes ellenfél és bármikor képes egy olyan játékot előhúzni, amivel komoly fejtörést okoz a mezőny krémjének. 

Részletekért kattints a képre!

A két negyedik körös derbi is komoly izgalmakat tartogat, különösen Gary Anderson és Nathan Aspinall találkozása. A kétszeres világbajnok skótot az előző körben megérintette a kiesés szele, de még épp időben tudott váltani és végül behúzta a győzelmet Ryan Searle ellen. Ugyanakkor tegyük hozzá gyorsan, hogy az angol zseniálisan jól dobott, ezért is volt kifejezetten nehéz estéje Andersonnak. 

Nem számíthat könnyebb meccsre Aspinall ellen sem, aki nagyon szépen összerakta a játékát a világbajnokságra és Krzysztof Ratajski döntő szettes legyőzéséből komoly önbizalmat meríthet. 

Egyáltalán nem lennénk meglepődve, ha az angol menne tovább, aki a győzelem kapujában vélhetően nem remegne meg úgy, mint tette azt Searle.

 

 • Pro
  MoneyMaker
  2019. december 23., Hétfő 13:01

  PDC World Championship 1 | Fallon Sherrock-Chris Dobey

  2019. december 27., Péntek 15:00
  • Ország:Nemzetközi
  • Fogadás típusa:Specális
  • Tipp:Player 180s: Sherrock Over 3.5
  • Időszak:Teljes játékidős fogadás
  • Odds:2.10
  • Eddig éri meg:1.72
  • Tét:7
  • INDOKLÁS:

   Zseniális ez az odds erre az opcióra, hiszen az Unibet csak 1.83-at ad és még abban is van valamennyi value. Sherrock mindkét eddigi meccsén megdobta a 4-et és itt már nem is 3, hanem 4 nyertig szettig tart a meccs. 42 leg alatt dobott 10-et, tehát a matek szerint most elég 16 leget játszaniuk. 21.5 körül van a line a legekre, tehát papíron ez sima.

  • Eredmény:

   2-4

  • kimenetel
   Nyereség
  • 7.70
megosztom