Olasz foci

Ázsiai hendis fogadást játszunk a Juve-Lazióra

  • ivan
megosztom

Rijadban játssza az Olasz Szuperkupa döntőjét a Juventus és a Lazio. Az oddsok nagyon komolyat mozogtak, de lássuk mire lehet érdemes fogadni.

Bő egy hónappal ezelőtt kihozták már az oddsokat erre a mérkőzésre a fogadóirodák, ám az öt héttel ezelőtti számokhoz képest jelentős átrendeződés figyelhető meg. A Juventus győzelmét 1.60 körüli értéken nyitották meg a bukmékerek, ám cikkünk írásának pillanatában már 2.05-ös átlagoddson fogadható az Öreg Hölgy rendes játékidőben aratott sikere.

Fotó: calciomercato

A fogadók viselkedése mögött két ok is meghúzódhat: az egyik, hogy a meccset semleges pályán, Rijadban rendezik majd meg, a másik pedig, hogy a Lazio kiváló formában futballozik. De gyorsan tegyünk hozzá még egy harmadikat is: 2017-ben a Lazio 3-2-re legyőzte a Juventus a Szuperkupa döntőjében. Igaz, az a meccs Rómában volt.

{"headTitle":"Juventus - Lazio ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-22 17:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Juventus ","odds":"2.064","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.26","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Lazio ","odds":"3.8","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"}]}

Bár a Juventus sorozatban nyolc bajnoki címnél jár a Serie A-ban, a Szuperkupát csak négy alkalommal húzta be, vagyis egy semleges pályán lejátszott meccsen nem esélytelenek az ellenfelek.

A tavalyi szezonban a Milan volt az ellenfele a Juvénak és egy Cristiano Ronaldo-góllal le is győzték a piros-feketéket Jeddahban.

A portugál klasszis személye egyébként garancia lehet a sikerre, hiszen CR7 nem arról híres, hogy bármilyen kupát is hajlandó lenne ejteni, az ő rajongása a címek iránt pedig az egész csapatra átragadhat.

Amúgy is pozitív irányba mozdult el a Juve játéka az elmúlt meccseken, ugyanis Sarritól nagy húzásnak tűnik, hogy egyszerre játszatja Higuaínt, Dybalát és Ronaldót is.

[3043459] 2019-12-22 17:45:00 Juventus - Laziox;5

Ha van olasz csapat, amely ellen nem valami fényes a Juve mérlege, az a Lazio. A fenti táblázatból is látható, hogy a két csapat december 7-én Rómában meccselt utoljára és bizony a Sasok felfalták a Zebrákat és 3-1-re lenyomták a bajnokot. Emiatt a rómaiakban lehet bőven önbizalom, ugyanakkor a juvésokban dolgozhat a visszavágás iránti vágy.

 

Mire érdemes fogadni?

Döntő lévén szó nehéz jósolni. A csapatok formája alapján lehetne ez egy gólokkal tűzdelt adok-kapok, de azért nem vennénk rá mérget, hogy az előny birtokában a vezető csapat szeretné nyílt lapokkal játszani.

Mindkét szakvezető tarthat a másik csapat támadóitól, így igen komoly szervezettséget vizionálunk mindkét gárda részéről.

A Juventus és CR7 viszont elég meggyőzően focizott az elmúlt 2-3 meccsén, így a megemelkedett szorzókat ki tudjuk használni, hiszen egy -0,25-ös ázsiai hendikepet is magasabb értéket tudunk megtenni, mint korábban a sima 'hazait'.

Te mire fogadnál ezen a meccsen?

 

 

 

 

 

{"headTitle":"Juventus - Lazio ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-22 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Juventus -0.25","odds":"1.81","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"}]}
[3043459] 2019-12-22 17:45:00 Juventus - Laziox;
megosztom