Serie A

Lapcsatát várunk a pénteki olasz rangadón

  • varin

Ha Fiorentina-Roma, akkor szinte garantált a gólparádé és a lapzuhatag.

Remek kis parázs ütközettel folytatódik a szerdán elkezdődött 17. forduló Itáliában, pénteken este a Fiorentina fogadja az AS Romát. A tabella és a formák alapján is egyértelmű 2-es, de a Violák idén nagy óriásölőnek bizonyulnak.

{"headTitle":"Fiorentina-Roma","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-20 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fiorentinai","odds":"3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.47","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Roma","odds":"2.34","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Vincenzo Montella fiai idén sem szárnyalnak, előnyük csupán 4 pont a már kiesőhelyen lévő Bresciával szemben, a hírek szerint ezt nem is bírja el sokáig a római legenda széke. Valószínűleg Montella menesztésére már ezen a héten sor került volna, ha Vlahovic a 90. percben nem egyenlít az Inter elleni rangadón.

Persze nem olyan nagy meglepetés, hogy a Violák pontot csentek a listavezetőtől, hiszen idén nagyon jól szerepelnek az élcsapatok ellen. Ribéryék voltak az elsők, akik megfogták a Juventust, de nem kaptak ki Bergamóban sem, Milánóban pedig egyenesen nyerni is tudtak.

A Roma egyértelműen jobb heteket él, habár Dzekóék bármikor képesek a semmiből lefulladni. Az EL-továbbjutást követően a SPAL ugyan vezetett az Olimpiai Stadionban, de a hazaiak játszi könnyedséggel fordították a maguk javára a meccset. Kellenek is a pontok nagyon a Romának, hiszen az élmezőny nagyon szoros, óriási csata várható a harmadik-negyedik helyért, amelynek a Roma csak az egyik szereplője az ötből.

Ugyan az elmúlt években egyértelműen a Roma volt az erősebb csapat, a h2h eredmények már nagyon vegyes képet mutatnak. Tavaly oda-vissza remiztek, a kupában viszont egy brutális pofonba szaladt bele a római gárda. A párharc kiegyenlítettségére jellemző, hogy az utolsó 15 meccsükön 5-4-6 a mérleg firenzei szemszögből.

Talán senkit sem fogunk meglepni, hogy a lapokra fogadunk. A Roma ugyan kevés sárgát szed, de már 4 pirosnál tartanak, míg a Fiorentina a sárgákkal sem áll azért rosszul. Az utolsó meccsünk 3+4-gyel, végződött is az utolsó három bajnokin mindig volt 6 sárga.

{"headTitle":"Fiorentina-Roma","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-20 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"5,5 lap felett","odds":"1.48","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3135592] 2019-12-20 20:45:00 Fiorentina - Romax;