Serie A

Ilyen oddson biztosan nem fogadunk a Juvéra!

  • varin

Első ránézésre országos 2-es, de 1.50 alatt nekünk nem kellenek Ronaldóék.

Továbbra is igen szoros a Serie A élmezőnye, 16 forduló elteltével az Inter és a Juventus fej-fej mellett lohol. Az előttünk álló játéknap ugyan hétvégén esedékes, ám a korábban elmaradt Brescia-Sassuolo mérkőzés mellett a Juventus is pályára lép este.

{"headTitle":"Sampdoria-Juventus","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-18 18:55","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Sampdoria","odds":"6.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.38","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Juventus","odds":"1.48","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Ennek pedig az Olasz Szuperkupa az oka, amire december 22-én Rijádban, Szaúd-Arábia fővárosában kerül sor, és éppen emiatt a Lazio például februárra halasztotta az esedékes mérkőzősét. Az Öreg Hölgy tehát szerda este a Sampdoriához látogat, és bizony nem a legjobbkor teszik ezt Ronaldóék.

A genovai gárda ugyanis egy igazi hatpontos rangadóval hangolt, "idegenben" tudták legyőzni a városi rivális Genoát a Derby della Lanternán. Mindemellett az elmúlt két szezonban a Juventus nemhogy győzni nem tudott a Luigi Ferrarisban, de mindkét esetben pont nélkül is távozott.

Hiányzók terén inkább a Samp áll rosszul, hiszen a középpálya meghatározó eleme, Ronaldo Vieira (14/0) sérült, de Albin Ekdal (16/0) és Bartosz Bereszynski (10/0) kiválása sem tesz jót a középső sornak. A másik oldalon nincs különösebb probléma, néhány maródi akard, de Sarri bőséges keretében egy Szczesny vagy Bentancour pótlása nem okozhat problémát, különösen úgy, hogy Pjanic és Cuadrado és visszatérhetnek a csapatba.

Talán kár is kiemelni bármilyen különbséget, mindenki tudja, mennyivel jobb csapat a Juventus. Viszont 1.48-as szorzón egy talán végre a lendületet elkapó Sampdoria ellen nagyon bátor vállalás lenne behúzni a V-t. Nálunk a favorit végeredmény egy szűkös, kevés gólos Juve-siker, ahol az sem lenne annyira meglepő, ha a Samp betalálta. Mindezek szellemében a gólszámos tippünk egy olyan ötlet lett, ami az utolsó négy meccsen háromszor is zöldült.

{"headTitle":"Sampdoria-Juventus","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-18 18:55","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólok száma: 2-3","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3135597] 2019-12-18 18:55:00 Sampdoria - Juventusx;