Darts-vb 2020

Megérhet a női világbajnok egy kis szotyipénzt? - napi tippek a darts-vb-re

  • Cesc18
megosztom

Mikuru Suzuki komoly fenyegetést jelent James Richardson továbbjutására. Íme a 3. játéknap előzetese.

Tudtad? 
Az Unibet TV-n a darts-vb minden mérkőzése élőben megtekinthető, mobilról és táblagépről egyaránt. Részletekért kattints ide!

Vasárnap tovább folytatódik a nagyüzem Londonban és délután, illetve este ismét négy-négy mérkőzést bonyolítanak le. 

A kiemeltek közül a titkos esélyes Ian White és a tavalyi döntős Michael Smith mutatkozik be az Ally Pally publikuma előtt, illetve láthatjuk a "History Maker"-t, azaz Brendan Dolant és tábla elé áll a női világbajnoki címvédő Mikuru Suzuki is. A japán hölgy éppen azzal a James Richardsonnal találkozik majd, akinek a bevonulása mindig feltüzeli az angol publikumot. 

Világbajnokság, 3. játéknap   
Kezdés Mérkőzések 1 2
13:45 Kyle Anderson - Xiaochen Zhong 1.12 6.50
14:15 Ross Smith - Ciaran Teehan 1.30 3.50
15:00 Brendan Dolan - Nitin Kumar 1.08 8.00
15:45 Ian White - Darius Labanauskas - -
20:15 Arron Monk - Jose Justicia 1.70 2.15
20:45 Andy Boulton - Daniel Baggish 1.67 2.20
21:15 James Richardson - Mikuru Suzuki 1.18 4.80
21:45 Michael Smith - Luke Woodhouse 1.14 5.50
MINDEN MÉRKŐZÉSRŐL ÉLŐ KÖZVETÍTÉS AZ UNIBET TV-N

Elég érdekesnek ígérkezik a délutáni program, hiszen három olyan játékos is színpadra lép, akiknek a neve csak a legelszántabb darts-fanatikusoknak mond valamit. Noha a kínai Xiaochen Zhongot és az indiai Nitin Kumart is láthattuk már az Ally Pally színpadán dobni, azt nem lehet mondani, hogy túl sok maradandót alkottak volna.

A második meccsen érdekelt Ciaran Teehan viszont most debütál majd a világbajnokságon, igaz, benne még így is több potenciál lehet, mint Zhongban vagy Kumarban. Az ír srác ugyanis a fiatalok között remek évet futott, ennek is köszönhetően kapta meg a lehetőséget a vb-n. Ugyanakkor nem tart még azon a szinten, mint például Luke Humphries vagy éppen Tedd Evetts, így meglepetés lenne, ha borítani tudná a papírformát. 

Papíron Kyle Andersonnak, Ross Smith-nek és Brendan Dolannek is meg kellene oldania a kötelezőt, inkább csak az lehet a kérdés, hogy milyen arányú győzelmet aratnak. 

A délután utolsó meccsén a 11. kiemelt White is bemutatkozik, méghozzá az ellen a Darius Labanauskas ellen, aki tegnap csodás játékkal verte 3-0-ra Matthew Edgart. A litván borzasztó veszélyes játékos és White-tól sem fog megijedni, emlékezhetünk, hogy tavaly Raymond van Barneveld ellen sem remegett meg a keze. Észnél kell tehát lennie White-nak, mert Labanauskasban benne lehet a bravúr. 

Az esti programban egyértelműen James Richardson és Mikuru Suzuki összecsapása ígérkezik a legérdekesebbnek, ugyanis a japán hölgy képes lehet olyan játékot a színpadra tenni, amivel zavarba hozza az angol úriembert. 

Suzuki a gyengébbik nem világbajnoki címvédője és jelenleg az egyik, ha nem a legjobb női játékos. Találkozhattunk vele a Grand Slam of Darts küzdelmei során is, ahol ugyan mind a három csoportmeccsét elveszítette, ám egyáltalán nem játszott alárendelt szerepet. Rendre 84-85-ös átlagokkal operált, volt 100 feletti kiszállója és néhány 180 is befigyelt nála. 

Suzuki az a női játékos, akiben benne lehet egy 90-es átlag, azzal pedig már konkurálhat egy gyengébb napot kifogó Richardson ellen.

Sokan nem tartják helyes döntésnek, hogy a hölgyek is megkapják a lehetőséget az urak versenyében, hiszen ezeken a meccseken csak és kizárólag az erősebbik nem képviselőinek van vesztenivalója. Richardsonnak is meg kell majd küzdenie azzal a plusz nyomással, hogy kínos, ha alulmarad.

Lehet ebből egy nagyon jó meccs és 1.67-ért nem érezzük nagyon bátor vállalásnak Suzukira a +2.5-ös szett hendikepes fogadást. 

A tavalyi döntős Smith mérkőzése zárja majd a vasárnapi menüt, ami papíron elég simának néz ki az angol klasszisnak, azonban amellett nem szabad elmenni, hogy "Bully Boy" még soha nem kezdte 3-0-val a világbajnokságot. Egy szettet tehát talán meg lehet szavazni Luke Woodhouse-nak, aki szombaton korrekt játékkal nyert Paul Lim ellen. 

{"headTitle":"James Richardson - Mikuru Suzuki","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-15 21:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szett hendikep - Suzuki +2.5","odds":"1.67","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

 

megosztom