Darts-vb 2020

Három meccsből faragtunk egy kombit - napi tippek a darts-vb-re

  • Cesc18
megosztom

Szombaton nyolc mérkőzéssel a menüben folytatódik a darts-világbajnokság Londonban.

Tudtad? 
Az Unibet TV-n a darts-vb minden mérkőzése élőben megtekinthető, mobilról és táblagépről egyaránt. Részletekért kattints ide!

Nem hozott meglepetést a 2020-as PDC darts-világbajnokság 1. játéknapja, avagy mind a négy mérkőzésen a bukik által esélyesebbnek kikiáltott játékos jutott tovább. 

Szombaton már beindul a nagyüzem az Ally Pally színpadán, délután és este is négy mérkőzést bonyolítanak le. A kiemeltek közül Jermaine Wattimena és a 2018-as világbajnok Rob Cross lép majd tábla elé, de láthatjuk a 65 éves legendát, Paul Limet és az utolsó profi tornáján versenyző Raymond van Barneveldet is. 

Világbajnokság, 2. játéknap   
Kezdés Mérkőzések 1 2
13:45 Darius Labanauskas - Matthew Edgar 1.53 2.50
14:15 Ryan Meikle - Yuki Yamada 1.30 3.50
15:00 Luke Woodhouse - Paul Lim 1.72 2.12
15:45 Jermaine Wattimena - Luke Humphries 1.85 1.90
20:15 Mark McGeeney - Matthew Campbell 1.28 3.70
20:45 Jamie Hughes - Zoran Lerchbacher 1.28 3.65
21:15 Raymond van Barneveld - Darin Young 1.18 5.00
21:45 Rob Cross - Kim Huybrechts 1.20 4.50
MINDEN MÉRKŐZÉSRŐL ÉLŐ KÖZVETÍTÉS AZ UNIBET TV-N

A délutáni etap Darius Labanauskas és Matthew Edgar összecsapásával veszi kezdetét, ami a tavalyi meccsük visszavágója, egy éve ugyanis ugyanígy az első körben találkoztak. Akkor a mérkőzésük eleje kifejezetten szoros csatát hozott, 1-1 után viszont a litván begyújtotta a rakétákat és állva hagyta az angolt. Amíg tavaly 50-50-re hozták ki a bukmékerek az esélyeket, addig most Labanauskast tartják a favoritnak. 

Edgar évek óta a profi mezőny tagja, de nem tartozik a nagy spílerek közé, nem véletlen, hogy korábban a 72-es táblára egyszer sem fért fel. A litvánban jóval komolyabb potenciál van és ő az a játékos kettejük közül, aki a kamerák előtt is ki tudja hozni magából a jobb dartsot. 1.53-ért tehát bizalmat szavazunk Labanauskasnak.

Részletekért kattints a képre!

Abszolút "várós" meccs a második játéknap menüjéből Luke Woodhouse és Paul Lim ütközete is. Utóbbi a mezőny egyik legszerethetőbb játékosa, hiszen igazi legendája a sportágnak. 65 évesen, 24. alkalommal tudta kvalifikálni magát a világbajnokságra, ami egészen hihetetlen teljesítmény. És, ami szintén nem mellékes, hogy még mindig olyan minőségi játékra képes, amivel például Woodhouse ellen simán lehet sansza. 

A rutin mindenféleképpen Lim mellett szól majd, hiszen Woodhouse újoncnak számít az Ally Pallyben. Az angol egyébként szépen fejlődik, találkozhattunk vele a vb előtti utolsó tornán, a Players Championship Finals főtábláján is, ahol az első körben a címvédő Daryl Gurney skalpját vadászta le. Ám ettől függetlenül inkább a hongkongi felé hajlunk és pluszos hendikeppel látunk is fantáziát a nyeretésében. 

A délután utolsó meccsén a 18. kiemelt Wattimena ellenfele az a Luke Humphries lesz, aki tegnap 3-1-re verte Devon Petersent. Humphries-nak akadtak nagyon jó és kevésbé jó pillanatai is, de összességében borzasztó hullámzóan játszott. Ennél sokkal stabilabb játékra lesz szüksége, ha le akarja győzni a hollandot. Alapvetően azonban egy igazi ki-ki meccsnek számít az övék, amit az oddsok is jól mutatnak.

Az esti szakasz legjobban várt játékosa egyértelműen Barneveld, aki utolsó világbajnokságán vesz részt. Óriási találgatások mennek, hogy mire lehet képes a holland legenda. Az utóbbi időben egykori riválisával, Phil Taylorral dobált és a 16-szoros világbajnok azt nyilatkozta Barneyról, hogy az edzéseken nagyon élesnek tűnt, de kérdőjelek vannak benne, hogy tétmeccsen is elő tudja-e ezt majd húzni. 

Minden attól függ, hogy Barney melyik játékát mutatja. Az edzéseken nagyszerű volt és nagy mosolyt láttam az arcán. Ha jól érzi majd magát, akkor briliáns játékot láthatunk tőle, ha nem lesz meg nála az érzés, akkor nagy szenvedésbe torkollhat az előadása. 

- mondta Taylor, aki hozzátette, hogy természetesen az előbbi forgatókönyvben bízik. 

A stoke-i zseni persze már egy kicsit előre is tekintett, hiszen Darin Young ellen nem feltétlenül kell majd a hollandnak a legjobb játékát előhúznia. 

Persze nem szeretnénk leírni az amerikait, aki óriási rutinnal rendelkezik és sokadik világbajnokságára készül, ugyanakkor nem véletlen, hogy eddig mindössze egyszer tudott a második körbe jutni és a legjobb körátlaga az Ally Pallyben 86.57 volt még 2012-ben. 

Mindenféleképpen komoly meglepetésnek számítana, ha Barney nem tudná megoldani ezt a meccset.

{"headTitle":"Darts-vb 2020, 2. játéknap","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-15 13:45","footerTitle":"Játszd meg kombiban a tippeket 2.76-szoros pénzért cserébe!","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","events":[{"eventTitle":"Labanauskas - Edgar: Labanauskas","odds":"1.53","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Woodhouse - Lim: Szett hendikep +1.5 Lim","odds":"1.53","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Barneveld - Young: Barneveld","odds":"1.18","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
megosztom