Női kézi-vb 2019

A norvégokra és a hollandokra fogadunk - napi tippek a vb-re

megosztom

Tippmestereink arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden napra ajánlanak egy-két tippet a női kézilabda világbajnokság alatt. Lássuk mit nézett ki az utolsó napra mr. blonde és Tomihmv.

A hollandok az aranyért, az oroszok a bronzért játszanak vasárnap. - Fotó: japanhandball2019.com

Norvégia-Oroszország
Tipp: Több, mint 55,5 gól
Odds: 1.77 @
    

Meglepetésre a norvégok és az oroszok nem az aranyért, hanem "mindössze" a bronzért csapnak össze vasárnap a világbajnokság zárónapján.

Főként az oroszok elődöntőbeli kizúgása óriási meglepetés, hiszen addig hibátlanok voltak, ám végül egy góllal alulmaradtak a hollandok ellen. A norvégok pedig egy iszonyat gyenge második félidőnek köszönhetően estek ki a spanyolok ellen az elődöntőben.

Csalódott csapatok csatájára kerül sor tehát, ahol a gólok játszhatják a főszerepet. Egyrészt a bronzmeccsek szinte mindig erről szólnak, másrészt a norvégoknak a támadó, tempó kézilabda a főfegyverük, harmadrészt pedig ez az oroszokról is elmondható, akik rengeteg gólt lőnek az idei tornán. Mindezek tükrében pedig megérhet egy kis aprót a több, mint 55,5 gól.

unibet

Spanyolország-Hollandia
Tipp: Kevesebb, mint 54,5 gól
Odds: 1.77 @
    

Amekkora negatív meglepetés a bronzmeccs válogatottjainak kiléte, olyannyira pozitív meglepetés a döntős csapatoké. A hollandok ugye két kulcsemberük nélkül verekedték el magukat a fináléig, míg a spanyoloktól abszolút senki sem számított senki ilyen teljesítményre, igaz, azt hozzá kell tenni, hogy nagyon jó volt a sorsolásuk.

Mindezek után voltaképp megállapítható, hogy egyik félnek se lesz akkora esélye világbajnokságot nyerni, mint most, vagyis egy kőkemény, igazi ki-ki meccsre van kilátás. Mindezt a bukmékerek is alátámasztják szorzóikkal, akiknél tipikusan fifty-fifty ez a meccs, vagyis érdemes lehet kevés gólra fogadni.

A felek - főleg a hollandok - ugyan szórták a gólokat a tornán, de borítékolható, hogy egy ilyen horderejű meccsen befeszülnek a csapatok, és bőven lesznek olyan játékosok, akik nem bírják elviselni a terhet, vagyis betliznek majd. Így pedig a bukik által szabott egál o/u line egy ilyen döntőhöz képest véleményünk szerint magas, így mi az under 54,5 gólra voksolunk a fináléban.

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

megosztom