Bundesliga

Gyanús oddsváltozások a fordulónyitón, íme a tippünk

  • gb1

A német élvonal 15. körét a Hoffenheim-Augsburg nyitja, amelyen papíron a hazaiak a favoritok. Lehet, hogy csak papíron.

Felszállóágban az Augsburg. Fotó: Twitter

Pénteken a top 4-ből kicsúszott Hoffenheim a jelenleg 12. Augsburgot fogadja. A nyitóoddsok azt sugallták, hogy egyértelműen a hazaiak sikere várható, ám azóta majdnem három tizedet ugrott a 'H'. Ez nem véletlen, ugyanis az Augsburg a liga egyik legjobb formájában lévő csapata, így mi is szembemegyünk a bukikkal.

{"headTitle":"Hoffenheim-Augsburg","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-13 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hoffenheim","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Augsburg","odds":"4.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

A Hoffenheim kisebb hullámvölgybe került az utóbbi hetekben, ezáltal pedig ki is csúsztak az európai kupaindulást érő helyekről. A csapat három meccs óta nyeretlen és ugyan a Lipcse elleni zakó nem akkora meglepetés, de az, hogy a Düsseldorfot és a Mainzot sem tudták verni, az sokat mondó. Utóbbi ráadásul hatalmas, 5-1-es verést mért Kramaricékra saját közönségük előtt. A horvát támadóban amúgy bízhatnak a hazaiak, hiszen az utóbbi három Augsburg elleni meccsen betalált.

Alfred Schreuder dolgát mondjuk a sok kihagyó is nehezítette, de pénteken visszatérhet eltiltásából Rudy és fontos védőik, Vogt és Hübner is újra bevethetők. Belfodil és Zuber viszont továbbra is sérült, míg Posch megkapta ötödik sárgáját, így ezt a meccset kénytelen kiülni. A vendégeknél is hosszú a kihagyók listája. A legérzékenyebben Finnbogason hiánya érintheti őket, aki vállsérülés miatt idén már nem játszhat. Ruben Vargas egymeccses eltiltását tölti majd, de a kisebb sérüléssel bajlódó, egykori Arsenalos Stephan Lichtsteiner és Rani Khedira is a kezdőbe várható.

[3081494] 2019-12-13 20:30:00 Hoffenheim - Augsburgx

Kattints a részletekért!


Tudtad?
 

  • Az Augsburg az utóbbi 17/19 idegenbeli meccsén nyeretlen maradt
     
  • A Hoffenheim még soha nem kapott ki otthon az Augsburg ellen
     
  • A Hoffenheim utóbbi 5/6 bajnokiján over 2.5-es eredmény született
     

Az Augsburg bombaformában várja a pénteki meccset. Az utóbbi négy meccsen csak Lipcse (12) szerzett több pontot náluk, hiszen három sikert és egy döntetlent jegyeznek. Már a Schalke elleni meccsen is megírtuk, hogy érdemes velük számolni, hiszen Martin Schmidt remekül összerakta a csapatot. A kihagyók megfelelő pótlása kulcskérdés lehet, de ennek ellenére a bukik az értéket szerintünk a vendégekben hagyták, akiket egy vaskos ázsiai hendivel megtámogatva is játszható szorzót kapunk.

{"headTitle":"Hoffenheim-Augsburg","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-13 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Augsburg +1 (ÁH)","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3081494] 2019-12-13 20:30:00 Hoffenheim - Augsburgx;