TipPics

Ez a szelvény 677 ezres nyereményt ért olvasónknak - fotó

megosztom

Magic00 a hétvégén 4/4 meglepetésgyőzelmet csapott kombiba és akasztott hatalmasat 2000 forintból.

Nagyjából ilyen képet vágtunk, amikor megláttuk ezt a szelót.

A nagy BL-dömpingben majdnem elsikkadt egy gyöngyszem a Hathárom TipPics rendszerében. Magic00 nevű userünk a mögöttünk álló hétvégi felhozatalból választott ki négy meccset, amelyeken egytől egyig szembe ment a papírformával. (fotó alább)

A károgók persze mondhatják, hogy az Everton és a Lazio győzelme benne volt a pakliban, viszont ezek mellé kivenni a Gladbach Bayern felett aratott sikerét és a manchesteri derbi vendég kimenetelét, na az már bravúr a javából.

Ez a pazar szelvény 338-as eredendő oddsot és ezáltal 2000 forintból 677 ezres nyereményt eredményezett olvasónknak!

A kalapemelés tehát egyértelműen jár, de van valami, ami mellett nem tudunk szó nélkül elmenni. Nem véletlenül hangsúlyozzuk gyakran, hogy mennyi előnye van a partnerirodáinkban való fogadásnak és ez a tippsor is ékes példája ennek.

Ha olvasónk a legjobb oddsokkal dolgozó    -nél adja fel ezt a szelvényt, akkor nem kevesebb, mint 350 000 forinttal többet nyerhetett volna! 

A bet365-nél is százezrekkel ért volna többet ez a négyes kombi, nem beszélve arról, hogy 2019-ben a világ legjobb irodájának választott buki egyik állandó promóciójának keretében 0-2-nél garantáltan kifizeti a nyereményt. Így nem lett volna izgalmas a City-United utolsó 10 perce...

Amennyiben szeretnél Te is a hatharom.com címlapján szerepelni, ne habozz beküldeni nyertes szelvényedet és mi örömmel közzétesszük azt a nagyérdeműnek.

pinnacle
megosztom