Bajnokok Ligája

Tényleg címet véd Anglia? Oddsok a végső győztesre

megosztom

Először fordul elő a Bajnokok Ligája történetében, hogy a legjobb 16 között csak topligás csapatot találunk. De nézzük, kik a favoritok.

Szerdán befejeződtek a csoportküzdelmek a Bajnokok Ligájában és ezzel párhuzamosan kialakult a legjobb 16 csapat mezőnye. A Bajnokok Ligája 1992-es létrehozása óta még soha nem fordult elő, hogy a nyolcaddöntőbe csak az öt nagy topliga delegáljon csapatokat, ám most ez a helyzet, legfőképp az Ajax váratlan búcsúja és az Atalanta parádés zárkózása miatt.

A legtöbb csapatot az angolok és a spanyolok adják, szám szerint négyet-négyet,  a németek és az olaszok hármat, a franciák pedig kettőt.

A nyolcaddöntők mérkőzéseit hétfőn sorsolja majd az UEFA Nyonban és az biztos, hogy nagyon erős párosítástok is összejöhetnek, még úgyis, hogy ezúttal még azonos nemzetbeli csapatok nem kerülhetnek össze egymással.  Például nézhetünk egy Liverpool-Real Madrid, Chelsea-Barcelona vagy Dortmund-PSG mérkőzéseket.

A legjobb 16 csapat mezőnye
Csoportelső Csoportmásodik
PSG Real Madrid
Bayern München Tottenham
Manchester City Atalanta
Juventus Atlético Madrid
Liverpool Napoli
Barcelona Dortmund
Leipzig Lyon
Valencia Chelsea

A fogadóirodáknál egyelőre még mindig a Manchester City-Liverpool duó számít a legnagyobb esélyesnek a végső győzelemre, a két angol topcsapatot a Barcelona majd a PSG követi. Érdekesség, hogy a BL történetének legjobb csoporteredményét elérő Bayern Münchent csak az ötödik helyre tették az oddsmesterek.

Oddsok a BL győztesére

A    -nél fogadhatunk arra is, hogy melyik nemzetből kerül majd ki a győztes. Ez azért némileg segíti az esélyeinket, ugyanakkor nyilván a szorzókkal sem tudunk akkorát fogni. A favorit értelemszerűen Anglia, amely opcióra csupán 2.10-es szorzót kínálnak. A második helyen a spanyolok jönnek,  majd a németek, franciák, olaszok a további sorrend.

Szerinted milyen nemzetiségű lesz a Bajnokok Ligája győztes csapata?

 

 

{"headTitle":"Bajnokok Ligája 2019/2020","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-16 12:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Anglia ","odds":"2.1","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Spanyolország","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Németország","odds":"6","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Franciaország","odds":"7.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Olaszország","odds":"11","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}

 

megosztom