Logibet

Elég egyértelmű, kikkel kaszálhatsz a legnagyobbat a darts-vb alatt

A Logibet első két helyezettjének kiváló statisztikái vannak dartsból, kövessük hát őket!

Kattints és csatlakozz!

Pénteken este megkezdődik az Ally Pallyben a 2020-as PDC darts-világbajnokság, újra láthatjuk tehát az év legrangosabb tornáján Van Gerwent, Wrightot, Suljovicot és a többi nagyágyút. Sok sportfogadó kedvenc terepe is ez az időszak, így vannak ezzel a Logibeten is néhányan. Mi most a két legjobb statisztikával rendelkező rutinos tipsterre hívnánk fel a figyelmet, várhatóan velük lehet ugyanis a legnagyobbat kaszálni a vb alatt.

A két tippmester all time statisztikája dartsból
  Tippek száma Profit ROI Találati arány
Varin 306 +95.41 5.59% 62%
MoneyMaker 132 +59.19 10.76% 59%

Varin és MoneyMaker neve ismerősen csenghet mindenki számára, hiszen a Logibet első két helyezettjéről van szó, közös pont ráadásul, hogy mindketten remekül érzik ezt a sportágat - mint azt a számok is mutatják. Ráadásul nem csak az all time statisztikájuk, de a formájuk is bizakodásra adhat okot, hiszen mindketten plusszolni tudtak a tavalyi vb alatt, míg

Varin idén 29 tippből +43 egységet, MoneyMaker pedig 33 tippből +37.24 egységet hozott dartsból.

Érdemes lesz tehát a két és fél hét alatt a masterek kezébe adnunk a bizalmunkat, hiszen mindketten valid, jó eredményekkel rendelkeznek a nyilak sportágából.

Ha szeretnéd megkapni a vb alatt Varin és MoneyMaker minden tippjét, csupán egyetlen 19.99€-s előfizetést kell megváltanod, amely összegért bármennyi tippmesterre feliratkozhatsz.

 

CSATLAKOZOM A LOGIBETHEZ!