Európa Liga

Kettes szorzót húzunk a Gladbach meccsén

  • gb1

A Bayern legyőzése után a Basaksehir elméletileg nem okozhat a Csikóknak, de kapott gól nélkül lehet nem ússzák meg.

A hangulat remek, de újabb nehéz 90 perc vár a csapatra. Fotó: Gladbach Official

Az Európa Liga J csoportjában még három együttes is kiharcolhatja a továbbjutást, így komoly izgalmak várhatók. Erdogan Puskás Akadémiája, azaz a Basaksehir van a legnehezebb helyzetben, hiszen a Bundesliga-éllovas Gladbach otthonából kéne elhozniuk a három pontot ahhoz, hogy az egyenes kieséses szakaszba kerüljenek.

A bukik szerint erre nincs túl sok esélyük, ahogyan a fogadók szerint sem, akik pakolják ezerrel a Csikók győzelmét, hiszen annak szorzója 1.50-ről már 1.32-re ereszkedett.

{"headTitle":"Borussia Mönchengladbach-Istanbul Basaksehir","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-12 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gladbach","odds":"1.32","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"5.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Basaksehir","odds":"9.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

A mönchengladbachi brigád az első körös, szenzációs 4-0-s vereség után összekapta magát és immár megnyugtató pozícióban várhatja a minden eldöntő fordulót. Ahogyan azt már több ízben is elemeztük, Marco Rose remek munkát végez a csapattal, amely ellenállhatatlanul menetel az utóbbi hetekben. A legutóbbi bajnokin a rekordbajnok Bayern Münchent sikerült verniük a Borussia Parkban és immár 7 ponttal mennek előttük. Otthon amúgy jellemzően jobban megy nekik, de, mint azt láthatjuk az korábbi eredményeikből, nagyon ritkán ússzák meg kapott gól nélkül. Ahogy Ginter elmondta, ezúttal sem a védekezésre helyezik majd a fókuszt.

Nem az a célunk, hogy beálljunk védekezni és ráüljünk az egy pontra. Szeretnénk megnyerni a meccset és a csoport élén végezni.

- mondta a csapat világbajnok bekkje, Matthias Ginter.

303695

A Basaksehir egész patent kis kerettel rendelkezik, de a kialakult helyzet miatt úgy tűnik, hogy a jövőheti sorsoláson már nem kell izgulniuk. Okan Buruk együttese ugyan minden fronton feltörőben van, de a Gladbach által képviselt szinthez még sokat kéne fejlődniük. 

Az oddsokat elnézve ennek ellenére úgy véljük, hogy nagyobb érték van a gólváltásban, mint a 'H' behúzásában. A Basaksehir rendkívül kellemetlen ellenfél, amely minden sorozatot figyelembe véve az utóbbi 15 tétmeccséből csak egyet veszített el. A Roma mondjuk simán, oda-vissza verte a törököket, de a képlet most már adott, menniük kell előre, mintha nem lenne holnap, ezért a BTTS-re kiszabott 2.00 szerintünk korrekt ajánlat.

{"headTitle":"Borussia Mönchengladbach-Istanbul Basaksehir","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-12 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3171233] 2019-12-12 21:00:00 Mönchengladbach - Istanbul Basaksehirx;