Bajnokok Ligája

Bezuhant a Bayern oddsa, de mi másban látunk értéket

  • gb1

A müncheniek két vesztes meccset követően javítanának, de ezúttal aligha gázolnak át oly csúnyán a Tottenhamen.

Lewa vajon mikor találja meg újra a góllövőcipőjét?

Az Allianz Arenában a Bajnokok Ligája csoportkörének legbrutálisabb eredményét hozó összecsapásának a visszavágója kerül megrendezésre szerda este. A Tottenham történelmének legsúlyosabb hazai vereségét azóta sem felejtették a szurkolók, ahogyan a szakírók és a bukik sem. Az oddsok alapján ezúttal is sima győzelemre készülhet a Bayern, mi azonban egy kicsit óvatosabb tippel szemezgetünk, lássuk hát az előzetes infókat.

{"headTitle":"Bayern München-Tottenham","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-11 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bayern","odds":"1.37","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"5.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Tottenham","odds":"8.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

A müncheniek csoportköre álomszerűen alakult - 5/5 győzelemmel, 21:4-es gólaránnyal az egyetlen 100 százalékos csapatként jutottak a legjobb 16 közé. Az i-re a pontot a hatodik siker tenné fel, amellyel történelmet írhatnak, hiszen még egy német együttesnek sem sikerült maximális ponttal zárni a BL-csoportot.

Aki csak rápillant a Bajorok előző eredményeire, joggal lehet szkeptikus az újabb győzelmet illetően, hiszen két vesztes Bundesliga összecsapásról érkezik a Flick-legénység. Az igazság azonban az, hogy ezek a zakók nem a mutatott játék miatt történtek, hanem egyszerűen nem volt szerencséjük Lewandowskiéknak, amit jól mutat az is, hogy az utóbbi három bajnokin 2.6 xG-t jegyeztek. A helyzetek azonban hiába jöttek futószalagon mind a Leverkusen, mind az éllovas Gladbach ellen, a találatok csak nem akartak ülni.

Mesterük, a Kovac utódjaként átmeneti megoldásként választott Hansi Flick sem aggodalmaskodik túlzottan, ami nyilatkozatából is érződik. "Tetszik a stílus, ahogyan játsszuk a focit. Amikor begyűjtöttük a győzelmeket, az csúcs volt. De a futballban csak a gólok és a pontok számítanak. Túl keveset lőttünk belőlük. Ismét egy jó meccset akarunk játszani a stadionunkban, sikeresek és győztesek akarunk lenni. Még három meccsünk van az évben,

A holnapi fontos lépés lesz, hogy ismét pozitív hangulatba kerüljünk, mindent megteszünk, hogy győzzünk.

A sérültek tekintetében a Bajoroknál nincs új a nap alatt, Hernández, Süle, Arp és Cuisance nem bevethető, a fő kérdés az, hogy Coutinho és Perisic bekerülnek-e majd a kezdőbe. A vendégek kihagyó listája egy fokkal hosszabb, Hugo Lloris, Erik Lamela, Michel Vorm és Ben Davies biztosan, Tanguy Ndombele és Harry Winks pedig valószínű, hogy kihagyják a tét nélküli meccset. José Mourinho mellesleg elhintette, hogy várhatóan több olyan fiatal, aki amúgy nem nagyon jut szóhoz, ezúttal zöld utat kaphat.

[3170136] 2019-12-11 21:00:00 Bayern München - Tottenham Hotspurx

Mourinho valószínűleg nem a levegőbe beszélt, hiszen tényleg nem lenne értelme a legjobbjait kockáztatni, mivel bármi történik, a második helyen lépnek tovább. A Wolves elleni rangadó (egy pont választja el őket a tabellán) viszont napokon belül esedékes, tehát szerdán olyan játékosok juthatnak szóhoz, mint Juan Foyth, Kyle Walker-Peters, Giovani Lo Celso, Oliver Skipp és Ryan Sessegnon.

A Bayern minden idők egyik legsimább BL-csoportkörét hozza ezidáig, 4.2 lőtt gólt átlagolva meccsenként.

Nem véletlen, hogy az amúgy sem magas szorzó, amelyet a győzelmükre szabtak, további zuhanásba kezdett. Szerintünk a tét nélküliségből adódóan egyik fél sem fogja összetörni magát a sikerért, így az under 6.5-nek nem kéne gondot okoznia. Ugyan mi is a hazaiakat várjuk győztesnek, de a gólváltás is elég biztonságinak tűnik, így ezt elegyítjük az imént említett underrel.

{"headTitle":"Bayern München-Tottenham","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-11 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt + gólok száma 6.5 alatt","odds":"1.69","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3170136] 2019-12-11 21:00:00 Bayern München - Tottenham Hotspurx;