Bajnokok Ligája

Szoboszlai főszereplésével nyerne a Salzburg? 81-szeres a szorzó!

megosztom

Ki-ki meccset játszik egymással a Salzburg és a Liverpool, bár az angoloknak már egy döntetlen is elég.

A címvédő Liverpool 10 pontjával vezeti jelenleg az E jelű csoportot, azonban a Vörösök egy keddi vereséggel kizúghatnak az Európa Ligába. Sokan úgy látják, hogy idén a Premier League megnyerése lesz a liverpooliak legfőbb célja, így nem tartják kizártnak, hogy a Salzburg meglepetést okozhat. Ehhez persze hozzájön az is, hogy az Anfielden az osztrák bajnok kiváló meccset játszott az angolokkal.

303457

Csapathírek

A Salzburg a legtöbb gólt szerezte idáig ebben a csoportban, így érthetően elszántan készül a nagy napra. A Red Bull gyakorlatilag a legjobb csapatával állhat fel, csak Bernede és Patrick Farkas bajlódik sérüléssel, de az alapemberek közül mindenki bevethető.

A Liverpoolnál Fabinho, Matip, Lallana és Clyne is maródi, Lovren pedig nincs 100 százalékos állapotban. Jürgen Kloppnak sincs miért aggódnia, mert mind a három csapatrészben brutális minőséget tud csatába küldeni.

[3170173] 2019-12-10 18:55:00 Salzburg - Liverpoolx

Mire éri meg fogadni?

A fogadóirodák szerint a győzelemre a Liverpool az esélyes, átlagosan 1,70 körül fogadhatóak az angolok, míg az osztrákok 4.30-as szorzóval rendelkeznek. Első ránézésre talán túlzóak lehetnek ezek a számok, hiszen odahaza a Salzburg mára európai szinten is komoly tényezőnek számít. Tekintve, hogy a Liverpoolnak már a döntetlen is elég, az sem biztos, hogy a Vörösök túl sokat kockáztatnának.

bet365

Mivel a Salzburg csoportmeccsein átlagosan 5.4 gól született, ezért az over/under határokat is magasak: +/-3,75-öön húzták meg a bukik ezt a vonalat. Mivel mindkét együttes a totális futball híve, jogosan várhatunk egy nagy adok-kapokot, de nem szabad elfeledni a nagy tétet is, ami gyakran rányomja a bélyegét a mérkőzésekre. Ezek alapján vállalhatónak tűnik egy underes fogadás.

Haaland és Szoboszlai kedden is főszereplő lehet / fotó: infostart.hu
 

Szorzók Szoboszlai Dominikre
Természetesen magyar szempontból Szoboszlai Dominik teljesítménye sem mellékes. A fiatal középpályás 4 meccset kapott az idei BL-ben, egy gólja és egy sárgája van eddig. Elvileg kedden is kezdő lehet, így megnéztük milyen szorzókat kapott a bukiktól.

A gólszerzését illetően eléggé eltérőek a számok, van iroda, ahol csak 4.50-et érne egy magyar gól és van, ahol 6.50-öt. Íme:

{"headTitle":"Szorzók Szoboszlai Liverpool elleni góljára ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-10 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szoboszlai bármikor gólt szerez ","odds":"4.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Szoboszlai bármikor gólt szerez ","odds":"4.9","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Szoboszlai bármikor gólt szerez ","odds":"6.25","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/betclic/go","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Szoboszlai bármikor gólt szerez ","odds":"6.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"}]}

A     fogadáskészítőjével megnéztük egy olyan forgatókönyvet, amelyben a magyar támadó középpályás igazi főszereplője lenne a találkozónak. Ehhez legyen mondjuk egy gól, egy sárga lap és persze hazai siker. Persze csak a játék kedvéért.

{"headTitle":"Salzburg - Liverpool ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-10 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szoboszlai gólt szerez + Szoboszlai lapot kap + Salzburg nyer ","odds":"81","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
Ti mire fogadnátok ezen a Salzburg - Liverpool meccsen? 

 

 

 

 

[3170173] 2019-12-10 18:55:00 Salzburg - Liverpoolx;
megosztom