EXTRA

Nyíregyházán valakik nagyon érezték az overt... - videó

  • varin
megosztom

Hirtelen, rengeteget csökkent a Nyíregyháza-Budaörs NB II-es meccsen az over szorzója.

Hétvégén 4-0-s győzelmet aratott a Nyíregyháza Spartacus a Budaörs csapata ellen, a szabolcsiak meglepően simán intézték el a jó formába lendülő Pest megyei gárdát. A gólözönnel a Logibeten is kaszáltunk, ám az összefoglalót látva talán nem túlzás, ha azt állítjuk, igen népszerű tipp lehetett itt az over.

A fenti 7 perces videó egy igen izgalmas, jó mérkőzés benyomását keltette, tizenegyes, kapufák, kimaradt helyzetek, aligha unatkoztak, akik kilátogattak vasárnap délután ebben a hidegben is a meccsre. A védelmi hibáktól tarkított (elég csak a 3:08-nál lévő röviden hazafejelt labdára, esetleg a 2. vagy a 4. gólra gondolni) mérkőzésen azonban nem csak komikus jelenetek zajlottak le, de furcsa oddsmozgásoknak is szemtanúi lehettünk.

Ha például az over 3.5-öt vizsgáljuk, vagyis hogy lesz legalább négy gól a mérkőzésen, akkor azt láthatjuk, hogy a kezdő oddsok közel 3-szorosak voltak, az    -en például 2.90-ért nyitott. A kezdésre ez "csak" 2.50-ig ugrott le, ami talán még egy magyarázható esés, azt viszont már nehéz megmagyarázni, hogy élőben miért zuhantak odáig a számok, ameddig.

Az 5-10. perc környékén az over 3.5 szorzója 1.65-1.70 volt élőben, ami azt jelenti, hogy közel másfél tizedes zuhanás történt az opening line-okhoz képest. Illetve az sem éppen szokványos, hogy a 65. perc környékén még 5-szörös az odds arra, hogy nem esik több gól.

Természetesen okozhatja pusztán a véletlen ezt az oddsmozgást, nem mondjuk, hogy bármi furcsaság történt, csupán ilyen változások aligha a véletlen művei, ha pedig megnézzük az összefoglalót, különösen csúnya gondolatok játszódhatnak le a fejünkben.

Tanulság: figyeljünk legközelebb még jobban az ilyen esetekre!

megosztom