EXTRA

Megint hibáztak a bukik az NB I-es meccsekkel - egy forduló, két gigavalue!

  • varin
megosztom

Ismét a Debrecen meccséből profitálhatunk, de a felcsútiakra is érdemes lesz figyelni.

Tegnap, amikor kijöttek az NB I-es oddsok a honi irodánál, több érdekességre is felfigyeltem. Az egyik ilyen a Vidi kisvárdai szorzója volt, amelyet igencsak fogadhatónak tartok. Kedden délelőtt viszont a nemzetközi bukik is megnyitották számaikat a hétvégi NB I-es fordulóra és bizony óriási a káosz, amelynek köszönhetően ismét hatalmas value oddsokra bukkanhatunk a    -nél.

Kaposvár-Debrecen

Mondani sem kell, hogy a Lokit kontrázni mostanság szinte kötelező elem. Amíg a magyar bukinál 1.80-ért mérik a hajdúsági csapatot, addig a nemzetközi irodáknál 1.48 az átlagodds. Ez nyugodtan tekinthető óriási hibának. A Somogy megyei gárda teljesen egyértelműen a liga leggyengébb együttese, de ha a formát és a játékot nézzük, a Loki sem jobb. Hétről hétre pocsék formát mutatnak Varga Kevinék és győzelmeiket hatalmas szerencsével húzzák be. Azt nem gondoljuk, hogy nyerni fognak a zöld-fehérek, de hogy két gólt nem tesz közé a DVSC, az azért elég magabiztos vállalás.

Puskás Akadémia-Zalagerszeg

2-szeres oddson nyitott a honi irodánál a hazai győzelem, ám ehhez képest a neten teljesen egál szorzókat találhatunk, sőt a 22bet-nél egyenesen favorit idegenben a ZTE(!). A zegiek egyelőre a szimpatikus vesztes szerepét töltik be, meccseiket jó játékkal bukják, ami persze a végelszámolásnál ugyanannyit ér majd, mint a Kaposvár vereségei.

Idén négyszer véltünk elhibázott oddsot látni valamelyik NB I-es meccsben, ezekből pedig háromszor nyertünk is.

Idegenben a ZTE öt pontot szerzett és igaz, hogy a Felcsút sem erős igazán hazai pályán, de a két csapat között nem csak minőségbeli különbség van, de a Puskás a hazai pályát is élvezheti.

{"headTitle":"A 16. forduló elhibázott oddsai","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-14 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Puskás Akadémia-Zalagereszeg - Puskás Akadémia +0","odds":"1.93","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Kaposvár-Debrecen - Kaposvár +1.25","odds":"1.78","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
2019-12-14;212
22bet
449

 

megosztom