Női kézi-vb 2019

A szerbekre és a norvégokra fogadunk - napi tippek a vb-re

megosztom

Tippmestereink arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden napra ajánlanak egy-két tippet a női kézilabda világbajnokság alatt. Lássuk mit nézett ki a tizenkettedik napra mr. blonde és Tomihmv.

A szerbek sorsdöntő meccset vívnak szerdán. - Fotó: japanhandball2019.com

Szerbia-Dánia
Tipp: Kevesebb, mint 50,5 gól
Odds: 1.89 @
    

A szerbek parádéznak a középdöntőben, előbb Dél-Koreát, majd utóbb Németországot győzték le, így még az elődöntőre is van esélyük, de arra mindenképp, hogy végül az olimpiai pótselejtezőért csatázzanak.

A dánok a norvégok elleni vereséget követően a hollandokat lenyomták, így három ponttal a szerbeket követően az ötödik helyen tanyáznak. Elődöntőre már nincs esélyük, viszont egy esetleges siker esetén akár kettőt is előre ugorhatnának a tabellán, ami fontos lenne számukra, hiszen így selejtezhetnének az olimpiára.

Óriási téttel bír tehát a találkozó, így pedig a védekezés dominálhat a mérkőzésen, főleg, hogy a tizenkettedik nap alatt ez már a nyolcadik találkozója lehet a feleknek, mindemellett a skandinávok enyhén szólva sem játszottak sok gólos meccseket az idei vb-n, hiszen a leggólgazdagabb meccsükön is mindössze 52 találat született.

unibet

Norvégia-Németország
Tipp: Norvégia -4,5
Odds: 2.00 @
    

A norvégok a hollandok elleni meccset követően a dánok ellen is majdnem padlóra kerültek, ám ötgólos hátrányból nyertek végül három találattal, majd 11 (!) góllal múlták felül Dél-Koreát, így karnyújtásnyira került számukra az 1-es jelű középdöntős csoport megnyerése.

Azonban az utolsó játéknapon még le kell ehhez győzniük a németeket, akik kezdenek elkészülni az erejükkel, ugyanis a vb elején nyújtott kiegyensúlyozott teljesítményüknek már a híre sincs meg. A középdöntőben a hollandokat nagy nehézségek árán ugyan, de legyőzték, ám hétfőn óriási meglepetésre kikaptak a szerbektől.

A norvégok minden téren jobbak, mint a németek - Löke törött orral is brutális -, a győzelem roppant fontos számukra - főleg, hogy elkerüljék az oroszokat az elődöntőben -, avagy minden a skandinávok mellett szól, így pedig nagy az esély arra, hogy kijöjjön a felek közti különbség.

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

megosztom