Premier League

Pattanásig feszült lehet a West Ham-Arsenal - ebből profitálnánk

  • Tomihmv
megosztom

Nem akármilyen meccsel, egy londoni városi rangadóval zárul a Premier League 16. fordulója hétfő este.

Zsinórban tizedik meccsén is nyeretlen marad az Arsenal? - Fotó: twitter.com/arsenal

Egészen pocsék formában várja a mérkőzést az Arsenal, amely csapat zsinórban kilenc (!!!) tétmérkőzés óta nyeretlen, a Premier League-ben egészen a 10. helyig csúszott vissza a forduló előtt, ráadásul mínuszban (!!!) van a gólaránya. Így Ljungbergék előtt nincs más cél hétfőn este, minthogy bármi áron, de nyerni tudjanak, ami önbizalmat adhat a folytatásra. 

Nos, az Ágyúsok hétfőn este városi rangadóra hivatalosak, méghozzá a West Ham otthonába. Alapvetően sem számítana könnyű kirándulásnak a Kalapácsosok otthonában pályára lépni egy londoni riválisnak, de ha megvizsgáljuk, hogy a bordó-kékek is milyen pocsék formában vannak, vagyis, hogy ők is az életükért játszanak, akkor bizony kijelenthető, hogy a PL 16. forduló zárómérkőzése pattanásig feszült lesz. 

A vendégeknél ugyan múlt héten már edzőváltás is volt, hiszen Emery helyett Ljungberg lett a mester, és ugyan a svéddel már jobban játszottak a Norwich otthonában, mégsem tudtak nyerni - döntetlenre végeztek -, majd csütörtökön jött a feketeleves, hazai pályán kaptak ki a Brighton ellen. Totálisan maguk alatt vannak, amit akár ki is használhat a West Ham.

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

bet365

Ám, ha a hazaiak ezt kihasználhatják, akkor az Arsenal mit használjon ki, ha nem azt, hogy a Kalapácsosok is bűnrossz formában vannak? A WHU ugyanis az elmúlt tíz tétmeccséből mindössze egyet tudott megnyerni, igaz, azt egy hete tette a Chelsea otthonában, ami több, mint megsüvegelendő teljesítmény. Ugyanakkor az már nem, hogy milyen könnyen és egyértelműen kikapott hétközben Wolverhamptonban.

Egy biztos, az ikszekkel semmire sem mennek a felek, győzniük kell mindenáron. Kimenetelre és gólokra emiatt nem mernénk és nem is éri meg fogadni, mi inkább a büntetőlapokban látunk értéket.

A presztízs, illetve az eredménytelenség miatt mindkét oldalon alaposan befeszült játékosok lépnek pályára, arról nem is beszélve, hogy mindkét félnél vannak olyan futballisták, akik néha még a klasszikus favágóknál is tudnak butábban játszani. Mindemellett mind az Arsenal, mind a West Ham igen szabálytalan mostanság - ami a frusztráció miatt érthető is -, ráadásul a játékvezető az a Mike Dean lesz, aki 4,92 büntetőlapot átlagol az idei PL-szezonban, és mindkét félnek vezetett már igen "színes" meccset a most futó évadban.

Mindezek után mi megpróbálkozunk a 4,5-nél több büntetőlappal - a sárga egy, a piros két pontot ér, egy játékos maximum három pontot szerezhet -, ami egy ilyen mérkőzésen könnyedén zöldülhet.

{"headTitle":"West Ham - Arsenal","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-09 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Több, mint 4,5 büntetőlap","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3055897] 2019-12-09 21:00:00 West Ham United - Arsenalx;
megosztom