Ligue 1

Nem volt rossz ötlet a 17-szeres szorzó, de fogy az előny

megosztom

Augusztusban még Kylan Mbappé elleni fogadásra biztattunk, most viszont lehet ideje beszállni a fiatal támadó sikerébe.

Még augusztus végén írtunk cikket arról, mennyire jóindulatúak a bukmékerek a PSG sztárcsatárjaival a francia liga gólkirályi címére vonatkozóan. Kylan Mbappé akkoriban dőlt ki a sorból egy sérülés miatt, a brazil Neymar sorsa pedig bizonytalan volt a francia fővárosban.

Akkori cikkünk lényege az volt, hogy a PSG sztárjai helyett a Lyon csatárduóját érdemes favorizálni a gólkirályi címre. Ugyanis Memphis Depay és Moussa Dembelé is brutálisan magas szorzóval rendelkezett akkoriban, így nem volt kérdés, hogy számunkra értéket tartogatott a rájuk történő fogadás. Nagyon nem is lőttünk mellé, ugyanis mindkét támadó ott van a mesterlövészek listájának elején. Dembelé 10 góljával jelenleg a második, Depay pedig 9 góllal követi csapattársát és a harmadik. 

Ami viszont megváltozott augusztus óta, az nem más, minthogy a PSG sztárjai felépültek a sérülésekből és immáron elkezdték termelni a gólokat. A gólkirályi címvédő Kylan Mbappé egyre jobb formába lendül, aminek jele, hogy zsinórban harmadik találkozóján tudott eredményes lenni a hétvégén. A 20 éves francia ezzel hét gólnál jár már a Ligue 1-ban, vagyis lemaradása már nem is olyan vészes az éllovasoktól. Ezzel együtt utolérte Icardit, aki ugyan jól helyettesítette az ászokat, ám mióta Neymar és Mbappé újra 100 százalékos, szemmel láthatóan a háttérbe kezd szorulni.

Mbappé és Neymar góljaira a bukmékerek is reagáltak és ők ketten számítanak a legnagyobb esélyesnek a francia aranycipőre.

A topfavorit Mbappé, akire most 2.62-es szorzón tudunk fogadásokat kötni, míg Neymar végső sikere 4.33-as szorzót ér jelenleg. A brazilt  azonban nem tartjuk jó ötletnek, hiszen tavaly sem tudta befogni Mbappét, és az sem elképzelhetetlen, hogy januárban elhagyja a csapatot. Emellett sok kritika éri a hozzáállását, csapattársai körében sem túl népszerű, nővére születésnapjának tájékán mindig lesérül - szóval összegezve nem látunk értéket Neymar gólkirályi címében.

Az oddsok alapján Mbappéra egyébként ezután Icardi lehet a legveszélyesebb, de az argentinnál sem látjuk reálisnak a gólkirályi címet, így maradt a listavezető Ben Yedder és Dembelé. Mindkét támadónak egyaránt nyolcszoros a végső sikere. A topformában futballozó Depay szorzója egyébként 17-ről 11-re zuhant le augusztus óta.

Tekintve, hogy a PSG mennyivel a többi csapat előtt jár, nagy meglepetés lenne, ha nem tartanák meg a francia aranycipőt. Nyilván a gólok szépen el tudnak oszlani a rengeteg sztár között, de ha a tavasszal idő előtt meglesz a bajnoki cím, akkor lehet egy közös célja a csapatnak a gólkirály "megcsinálása".

Ti mit gondoltok, kire éri meg most fogadni?

 

 

 

 

 

{"headTitle":"Francia Ligue 1 - Legtöbb gólt szerző játékos ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kylan Mbappé ","odds":"2.62","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Neymar ","odds":"4.33","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Mauro Icardi","odds":"8","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Ben Yedder ","odds":"8","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Moussa Dembelé","odds":"8","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Memphis Depay","odds":"11","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
14026#00

 

megosztom