Darts

Ezért éri meg csatlakozni hazánk legnagyobb dartsközösségéhez!

A PDC Hungarian Fan Club Facebook-oldalán minden megtalálható a sportággal kapcsolatban, ami szem-szájnak ingere.

Abból általában jó dolog sül ki, ha a sportág szerelmesei, fanatikusai hoznak létre valamit. Így indult útjára 2014 februárjában a PDC Hungarian Fan Club Facebook-oldala, amely immáron már több, mint 40 ezer követővel rendelkezik. Ez a szám pedig folyamatosan növekszik, mi pedig csak biztatni tudunk minden dartsrajongót, hogy csatlakozzon az oldalhoz, hiszen egy hozzáértő, lelkes és segítőkész közösség tagja lehet.

Ez a közösség tényleg fantasztikus, melynek megőrzése az oldal alapítóinak egyik legfőbb célja:

Tiszteld az oldal kedvelőit és a véleményüket, tiszteld az üzemeltetőket és a munkájukat!

"Nem kötelező egyetérteni a másikkal, a konstruktív vitából még sosem született rossz dolog. De a káromkodás, egymás szidalmazása, sértegetése nem ebbe a körbe tartozik. Aki nem bír normális emberi magatartást magára erőltetni, szívfájdalom nélkül kikerül az oldalról, mert ezzel az egész oldalt, és annak célját sérti."

Amellett természetesen, hogy egy nagyon jó közösség tagja lehetünk, rengeteg mindent megtalálhatunk a PDC Hungarian Fan Club Facebook-oldalán. 
 

STATISZTIKÁK

Oldalunk is sokszor merít a PDC Hungarian Fan Club által vezetett statisztikákból, amelyekről nyugodtan kijelenthető, hogy világszínvonalúak. A világbajnokság alatt különösen nagy hangsúlyt kapnak ezek a statisztikák, tehát a számok szerelmeseinek pláne megéri csatlakozniuk az oldalhoz. 

 

HÍREK, VIDEÓK, ÉRDEKESSÉGEK

A statisztikák birodalmát rengeteg egyéb tartalom színesíti. A PDC Hungarian Fan Club Facebook csapata rendre naprakész információkkal szolgálja ki a darts sportág szerelmeseit, legyen szó külföldi vagy hazai történesekről. A híreken kívül pedig videókkal is találkozhatunk vagy éppen elolvashatjuk a sportág történetét, de a világbajnokság alatt a játékosok nyilatkozatai is terítékre kerülnek majd, méghozzá magyarul. 

 

NYEREMÉNYJÁTÉK

Ha már nyakunkon a világbajnokság, a PDC Hungarian Fan Club évről-évre meghirdeti nyereményjátékát, melyben értékes nyeremények kerülnek kiosztásra. 

 

>>>Klikk ide és csatlakozz a PDC Hungarian Fan Club Facebook-oldalához<<<