NFL

Ebben a tippben látunk fantáziát az Eagles-Giants roncsderbin

Kedd hajnalban a Philadelphia Eagles és a New York Giants összecsapásával zárul az alapszakasz 14. játékhete.

Mindkét csapat siralmas szezont fut, ám amíg a New York-i alakulattól nagyjából ezt lehetett várni, addig a Philadelphia ilyen szintű botladozása elég nagy meglepetés. Ugyanakkor a Sasok az 5-7-es mérlegük ellenére még reménykedhetnek a rájátszásban, hiszen a csoport élén álló Dallas ugyancsak negatív mutatóval áll, miután péntek hajnalban sima verést kapott a Chicagótól. Az Eagles-nek tehát beleférhet a múlt heti betli Miamiban, de ezt a kötelezőt már tényleg muszáj megoldania.

A Philly offense életjeleket mutatott a Dolphins ellen, Carson Wentz hosszú idő után jutott ismét 300 passzolt yard fölé. Ez nagyban köszönhető annak, hogy két elkapója, Alshon Jeffery és Nelson Agholor is visszatért. Előbbi idei legjobb meccsét játszotta, miután 9 elkapásból 137 yarddal égette meg a Miami védelmét. 

Noha a Fins védelme nem egy komoly erőfelmérő, de sokkal nagyobb ellenállásba a Giants ellen sem ütközik majd Wentz. A Philly irányítója pedig ismét Jeffery-t veheti célba a legtöbbször, aki bármelyik oldalon is álljon fel, előnyben lesz a védőkkel szemben, ugyanis Janoris Jenkins és Deandre Baker is középszerű cornernek számít az idei szezonban. 

Előbbi 752, utóbbi 692 yardot engedett már az ellenfél elkapóinak és miután Jeffery-vel szemben lesz 10-13 cm magasságbeli hátrányuk, így pláne nehéz dolguk lesz szabályosan levédekezni az Eagles elkapóját. 

Gyenge a Giants második vonala, ráadásul a csapat egyik legtöbb szerelését jegyző játékosa, Jabril Peppers is kidőlt a sorból. 

Minden amellett szól tehát, hogy a Wentz - Jeffery páros ismét eredményes meccset hoz le, utóbbira pedig be is húzzuk az overt.

{"headTitle":"Eagles-Giants","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-10 02:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Alshon Jeffery fogadói yardjai: 58.5 felett","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}