NB II

Csapdának tűnik a hétfői magyar rangadó

  • varin

Nagyon alacsony mind az MTK győzelmének, mind az overnek a szorzója, így kicsit tanácstalanok vagyunk.

Papíron egy igen sima mérkőzéssel zárul az NB II 20. fordulója, a listavezető MTK a szétesett Csákvár gárdáját fogadja Budapesten. Normál körülmények között azt mondanánk, ez egy látványos, gólzáporos adok-kapok lesz, így sem az overrel, sem az MTK győzelmével nem járhatunk igazán rosszul. De most nincsenek normál körülmények.

{"headTitle":"MTK-Csákvár","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-09 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"MTK","odds":"1.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Csákvár","odds":"6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Mint ugyanis az látható (vagy inkább nem látható), a fővárosi időjárás nem fogadja majd kegyeibe a játékosokat. A nulla fok körüli hőmérséklet és a korlátozott látási viszonyok a labdarúgóinknak sem barátaik, így kétséges, milyen minőségű futballt láthatunk majd az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Olyan nagyon nem lenne azért meglepetés, ha szenvednének a kék-fehérek, még úgy is, hogy a Csákvár az utolsó öt meccsén 1 pontot szerzett és 13 gólt kapott, hiszen az NB II listavezetője is nyögvenyelősen hozza csak a meccseit. Kantáék az utolsó négy találkozójukból csak egyet nyertek meg, igaz, a DVTK ellen hosszabbítás után továbbküzdötték magukat a kupában.

Csatlakozz!

Viszont az jól megfigyelhető jelenség, hogy a tél beálltával az NB I-ben és az NB II-ben is elakadnak a gólok, gondoljunk csak a most hétvégi 2,1-es gólátlagra a másodosztályban és 2,0-sra az elsőosztályban.

Alapvetően két gólgyáros csapatról van szó, minden NB II-es meccsük over volt eddig, miként az MTK 13-5-re, a Csákvár 12-6-ra áll az over/underek tekintetében, amely az első, illetve második helyre elég ebben a listába. Azonban az időjárási körülményeket nem lehet most figyelmen kívül hagyni, ezért meccs előtti tippet hatalmas bátorság lenne megfogalmazni, sokkal könnyebb lehet majd élőben nyerni ezzel a meccsel.

Tipp az MTK-Csákvárra:
Csatlakozz Discord-szerverünkhöz és nézd meg a profi tippmesterek élő ötleteit a meccsre!