NB II

Beállt a tél, egy overben mégis akad érték

  • varin

Az angyalföldi csapat a mindenkire veszélyes Dorogot fogadja. Garantált az over?

December közepéhez közeledve bőrünkön érezhetjük, hogy nincs éppen már meleg, a fagy pedig a magyar futballisták csontjaiba is beférkőzhet. A pályák egyre alkalmatlanabbak a futballra, így kétszer is meg kell gondolni, melyik meccsen overezünk, ám a 20. fordulóban még akad olyan találkozó, ahol bőven várhatunk gólokat.

A Vasas-Dorog mérkőzés elsősorban a vendégek idei jó formája miatt tűnik egyértelmű overnek. A Bányász a múlt héten edzőt buktatott azzal, hogy Kazincbarcikán rúgtak egy hármast, idei jó teljesítményükről mindent elmond, hogy csak 1 ponttal vannak lemaradva az angyalföldi alakulat mögött. Idegenben különösen eredményesek, 8 meccsből 4-et is megnyertek és 10 gólt szereztek.

A Vasasnál továbbra is hiányzik a konzisztens teljesítmény, márpedig ebben az évben már végképp egyértelmű cél kéne legyen a XIII. kerületben a feljutás. Szanyó Károly csapatát 8 pont választja el a 2. helyezett Budafoktól, ami még akkor is tetemes, ha tudjuk, hogy a Pest megyei csapat aligha vállalná az NB I-et.

Otthon nagyon gyenge a Vasas, 3-4-2-es mérlegük mellé 16:14-es gólkülönbségük van, vagyis meccsenként közel másfél gólt kapnak saját közönségük előtt.

Idén 18 meccsből mindkét gárda 11-szer overezett, míg egymás ellen 2014 óta 7 over, 1 under a mérleg.

Mindezek fényében mi megkockáztatjuk, hogy a hideg idő ellenére is bőségesen látunk gólokat Angyalföldön.

{"headTitle":"Vasas-Dorog","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-08 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,5 gól felett","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}