NFL

Ennek a kombinak kötelező lenne zöldülnie

megosztom

A 14. játékhéten az Oakland-Tennessee és a Minnesota-Detroit meccsekből húznánk hasznot.

Az utóbbi hetekben a Titans az NFL egyik legforróbb csapata. - Fotó: NFL

Oakland Raiders - Tennessee Titans

A rájátszás szempontjából mindkét csapat számára kulcsfontosságú ez a találkozó, hiszen az AFC-ben jelenleg ez a két gárda áll az üldözők rangsorának első két helyén. A Titans még idegenben is favoritnak számít, miután Mike Vrabel legényei az elmúlt hat meccsükből ötöt behúztak. 

Vrabel a legjobb döntést hozta meg, amikor kitette a kezdőből Marcus Mariotát és a stafétát Ryan Tannehill kezébe adta. A kicsit lesajnált ex-miamis QB megragadta a lehetőséget és élete formájában játszik. Sorra hozza le a jó meccseket, pedig előtte a faltól messze nem kap tökéletes védelmet. Tannehill annyit tesz hozzá, amennyi kell, a futójáték ugyanis szárnyal. Derrick Henry megállíthatatlan formában, az elmúlt három meccsén 496 (!) yardot futott és 5 TD-t tett be a közösbe. 

Ezt az offense-t nem lesz egyszerű feltartóztatnia a több sebből vérző oaklandi védelemnek. Jon Grudenéknél kissé elfogyott a tudomány, a Jets és a Chiefs ellen is komoly verésbe néztek bele. Az offense ezen a két meccsen csak 12 pontra volt jó, a védelem viszont 74-et nyelt be. 

Sokkal jobban egyben van jelenleg a Titans és egyébként is jobb csapatnak számít, így ezen a fontos derbin Vrabel fiait favorizáljuk.Minnesota Vikings - Detroit Lions

A Detroitnak ez a szezon már kuka, a Minnesota viszont kőkemény harcot vív a rájátszásért. A 8-4-es mérleg nem mutat rosszul a Vikingeknél, de tapad rájuk a Rams, így messze nem lehetnek nyugodtak. A Lions zsinórban öt vereséget jegyez, de Matthew Stafford sérülése után ez nem olyan meglepő. 

Noha a Detroitnak ez egy tét nélküli meccs, de egy csoportrangadót aligha engednek el. Sok mindenben azonban nem reménykedhetnek, a Minnesota a labda mindkét oldalán minőségibb focit tudod felmutatni. 

Ha hazaiaknál Dalvin Cook nem is tudja vállalni a játékot, akkor is simán hozniuk kell a papírformát. Kirk Cousins az odavágón is zseniális volt, szóval nyugodtan bízhatnak benne a Minnesotánál. 

{"headTitle":"NFL, 14. játékhét","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-08 19:00","footerTitle":"Játszd meg kombiban a tippeket 1.89-szeres pénzért cserébe!","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","events":[{"eventTitle":"TEN Titans","odds":"1.64","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"MIN Vikings","odds":"1.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom