Női kézi-vb 2019

A brazilokra és a norvégokra fogadunk - napi tippek a vb-re

megosztom

Tippmestereink arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden napra ajánlanak egy-két tippet a női kézilabda világbajnokság alatt. Lássuk mit nézett ki a tizedik napra mr. blonde és Tomihmv.

Brazília-Szenegál
Tipp: Brazília -6,5
Odds: 2.00 @
    

Brazília és Szenegál a 17. helyért csatázik hétfőn, avagy papíron nincs komolyabb tétje a találkozónak. Így akár egy szorosabb mérkőzést is játszhatnak a felek, azonban véleményünk szerint kijön a válogatottak közti igen komoly differencia.

Szenegál ugye vb-újonc, a kötelezőket hozta, de a komolyabb csapatok ellen rendre kikapott, mely vereségek egyre nagyobbak voltak, ahogy haladtunk előre a tornán. A brazilok pedig enyhén szólva sem gyengék, még akkor sem, ha a 2013-as vb-arany óta komolyabb eredményt nem értek el világversenyen és most sem tündököltek.

Mivel jó néhány brazil sztárnak ez az utolsó vb-je, így a szlovénok elleni meccsüket keményen megnyomták, ugyanis tükörsima, 32-19-es sikert arattak underdogként. Ezúttal ugye a "búcsúmeccsre" készülnek a dél-amerikaiak, akik borítékolható, hogy ezt a meccset is komolyan veszik, így pedig minden nehézség nélkül nyerhetnek legalább hét góllal hétfőn.

unibet

Dél-Korea-Norvégia
Tipp: Több, mint 54,5 gól
Odds: 1.80 @
    

Mind Dél-Koreának, mind Norvégiának van még esélye az elődöntőre, de ahhoz ezt a meccset egyszerűen meg kell nyernie. Ennek köszönhetően akár egy feszült, védekező meccsre is kilátás lehetne, de aligha hazudtolja meg magát a két válogatott hétfőn.

A felek ugyanis tempó kézilabdára építenek, főleg az ázsiaiak, akik nagyjából "run and gun" stílusban játszanak, néha nem is töltenek, csak tüzelnek. Erre jó példa a vasárnapi meccsük, amikor 69 gólos (!) ütközetet hoztak össze a szerbek ellen. A norvégok ugyan egy kevés gólos találkozóból jönnek, de azt megelőzően szinte minden mérkőzésükön ült az over.

Aligha változtatnak a taktikájukon a felek, így pedig a rohanás, rengeteg támadás jellemezheti majd a találkozót, vagyis jó esély mutatkozik arra, hogy több, mint 54,5 gól szülessen ezen a találkozón. Már csak azért is, mert a felek legutóbbi meccsén 67 találat esett.

megosztom