Serie A

Visszafoglalhatja helyét az Öreg Hölgy - tipp a Lazio-Juve rangadóra

  • varin
megosztom

Hiába a Lazio kiváló formája, a Juventus óriási mumus a Sasoknál.

A hétvége egyik legnagyobb rangadóját Rómában játsszák, ahová a Juventus látogat, hogy begyűjtse a már-már szokásosnak mondható három pontját. Mivel a másik római gárda, az AS megtette azt a szívességet a Juventusnak, hogy pontot csentek Milánóból, amennyiben a Juve szombaton este nyerni tud, ismételten elfoglalja az első helyet.

{"headTitle":"Lazio-Juventus","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-07 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lazio","odds":"2.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Juventus","odds":"2.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Az vitán felül áll, hogyha ennek a két csapatnak a viadaláról van szó, akkor a torinóiak esélyessége teljesen egyértelmű. A Zebrák az utolsó hat fővárosi találkozójukat behúzták, a Lazio - ha csak a bajnokikat vizsgáljuk - az utóbbi hat évben csupán négy pontot szerzett, illetve akad még 2013-ból egy kupasikerük az északi iparvárosban.

Akár tehát el is intézhetnénk ezt a 90 percet egy kézlegyintéssel, de meglepő módon ezt a fogadóirodák sem teszik, hiszen nagyon közel vannak a szorzók egymáshoz. Ez vélhetően a Lazio kiváló formája miatt van, hiszen a rómaiak az utolsó nyolc meccsükből hetet megnyertek, egyetlen kudarcuk otthon volt a Celtic ellen, ám azt azért kár tagadni, hogy az Európa Liga különösebben nem érdekli Simone Inzaghi csapatát.

[3135574] 2019-12-07 20:45:00 Lazio - Juventusx;15

A Juventusnál viszont ez egy kötelező győzelem, ahogy Itáliában számukra gyakorlatilag minden meccs az. A BL-ben már megvan a csoportelsőség, de a bajnokságban úgy tűnik, az Inter tényleg kihívó lehet. Egy újabb botlás már nem esne jól az Öreg Hölgy híveinek, különösen azért, mert eddig olyan meccseken botlottak, mint a Lecce, a Fiorentina vagy a Sassuolo ellen.

Ami a csapatokat illeti, mindkét oldalon akadnak hiányzók, ám a a nevek többsége már régi, így igazán nagy gondja egyik mesternek sem lesz.

Nem árulunk zsákbamacskát, 1.83-ért a Juve +0 nagyon jó üzlet. Igaz, hogy a Lazio kiváló formában van, de azért a győzelmi szériájuk több eleme kötelező siker volt, a Juventus viszont veretlen még a Serie A-ban. Ha minden trend folytatódik, az Öreg Hölgy nem szenved vereséget, így pedig bukni már nem fogunk.

{"headTitle":"Lazio-Juventus","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-07 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Juventus +0","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3135574] 2019-12-07 20:45:00 Lazio - Juventusx;
megosztom