Premier League

A Liverpoolra és a Tottenhamre fogadunk - tippek a PL-re

  • Tomihmv
megosztom

Két mérkőzésre tippeltünk a Premier League tizenhatodik fordulójának szombati játéknapján.

Továbbmenetelhet a Liverpool. - Fotó: twitter.com/lfc

Öt mérkőzést rendeznek a Premier League 16. fordulójában szombaton, melyek közül kettőre, nevezetesen a Bournemouth-Liverpool és a Tottenham-Burnley ütközetekre fogadunk egy kombi keretén belül.

Kezdjük az előbbivel. Noha a héten többször is pedzegettük, hogy érdemes lehet a Liverpool ellen fogadni, Jürgen Kloppék egész egyszerűen nem akarnak leállni. A Vörösök 5-2-re verték szerdán hazai pályán a városi rivális Evertont, avagy bombaformában várják a hétvégi bournemouthi kirándulásukat. Mindemellett Alisson eltiltása lejárt, így visszatér a kapuba, és szintúgy a kezdőben kaphat helyet a hét közben pihentetett Henderson, Firmino, Oxlade-Chamberlain, Szalah négyes, így már csak a Clyne, Matip, Fabinho trió hiányzik majd.

A hazaiak pocsék formában várják a hétvégét, az elmúlt négy bajnokijukat ugyanis rendre elveszítették. Mindez a rengeteg sérült számlájára írható, Eddie Howe mester csapatból ezúttal is közel nyolc játékos is kimaradhat ilyen vagy olyan okok miatt.

Ha mindezekhez hozzá tesszük azt, hogy a felek közt igen nagy minőségbeli különbség van, továbbá az elmúlt két szezonban a Liverpool oda-vissza magabiztosan (kétszer 3-0-ra és kétszer 4-0-ra) legyőzte a Bournemouth gárdáját, akkor nem kérdés, hogy kire fogadunk.

pinnacle

A kombink másik meccse a Tottenham-Burnley ütközet. José Mourinho három nyertes meccset követően kikapott új együttesével, a Spurs a hét közepén ugyanis az Old Traffordon maradt alul. Ugyanakkor kétségbeesniük nem kell a londoniaknak, szombaton egy hozható, kötelező meccs vár rájuk.

A Burnley egyrészt gyengébb csapat, mint a Tottenham, másrészt úgy látszik ismét gödörbe került, a Crystal Palace elleni 2-0-s vereséget követően újfent hazai pályán semmisült meg a Manchester City ellen (1-4). Noha az a vereség kalkulálva volt, a különbség abszolút nem.

A vendégek játékosai közül ráadásul többen "lerobbantak" a hétközi meccsen, így Sean Dyche jó pár játékosára nem számíthat a hétvégén. Ezzel szemben Mourinho szokásos négyese - Lloris, Vorm, Lamela, Davies - kimarad, ám még így is egy erős és friss csapatot - a hírek szerint több helyen változat a szerdai meccshez képest a kezdőn - tud a pályára küldeni. Így pedig a Tottenham együttese mellett tesszük le voksunkat.

{"headTitle":"Premier League kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-07 16:00","footerTitle":"Eredő odds: 2.02","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go","events":[{"eventTitle":"Bournemouth - Liverpool // Liverpool ","odds":"1.442","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Tottenham - Burnley // Tottenham","odds":"1.398","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
megosztom