Női kézi-vb 2019

Az oroszokra és a hollandokra fogadunk - napi tippek a vb-re

megosztom

Tippmestereink arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden napra ajánlanak egy-két tippet a női kézilabda világbajnokság alatt. Lássuk mit nézett ki a nyolcadik napra mr. blonde és Tomihmv.

Az oroszok átléphetnek a románokon. - Fotó: japanhandball2019.com

Oroszország-Románia
Tipp: Oroszország -5,5
Odds: 1.80 @
    

Az oroszok roppant magabiztosak a vb-n, ötből ötször nyertek, rengeteg gólt lőttek, míg kapni alig kaptak, és ha így haladnak, akkor a végső sikerre is nagyon komoly esélyük van.

Ezzel szemben a románok középdöntős szereplése a doppingbotrány kirobbanása, illetve a magyarok elleni siker - főleg, ahogy "csinálták" - végett óriási meglepetés. Ugyanakkor ebben a csapatban nagyjából ennyi volt, maximum a házigazda japánokkal lehetnek pariban a középdöntőben.

A felek közt tehát jelentős minőségbeli különbség van, ráadásul az oroszok szövetségi kapitánya az az Ambros Martín, aki nyárig a románokat irányította, vagyis mindent tud a jelenlegi ellenfélről. Mindezeknek pedig ki kell, hogy jöjjön vasárnap, avagy szerintünk Oroszország minden nehézség nélkül, legalább hat góllal legyőzheti Romániát.

unibet

Németország-Hollandia
Tipp: Kevesebb, mint 54,5 gól
Odds: 1.87 @
    

Hatalmas meglepetésre az 1-es jelű középdöntős csoportot Hollandia vezeti négy ponttal, míg a második helyen Németország tanyázik három egységgel. A felek egymás ellen játszanak a hét utolsó napján, vagyis amely válogatott nyerni tud ezen a mérkőzésen az gyakorlatilag szinte biztos, hogy éremért játszik a világbajnokságon.

Óriási téttel bír tehát a találkozó, amelyre mindkét fél rá tud pihenni, így egy igazi taktikai csata várható, kevés kockázatvállalással, mivel még ezen kívül lesz mindkét félnek két találkozója. Papíron a hollandok az esélyesebbek, de a németek minden ellenfelükre rá tudták kényszeríteni akaratukat és taktikájukat, így rendre underes meccseket játszottak.

Vélhetően ez ezúttal sem lesz másként, így pedig az 55,5-nél kevesebb gól mellett tesszük le a voksunkat, mivel egy ilyen horderejű találkozón egy magas határnak számít. Pláne, ha figyelembe vesszük azt, hogy a németek eddig maximum 54 gólos meccset vívtak a vb-n.

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

megosztom