Bulvár

Thai lány lehet a világ legszebbje - íme a csodaszép hölgyek és az oddsok

  • varin
Címkék:
megosztom

Magyarország nem indul a 2019-es Miss Universe döntőjében, de szép hölgyek így is lesznek.

A 2018-as Miss Universe-fináléra talán még sokan emlékezhetnek innen is és a Logibet előfizetői közül is, tavaly azzal húztunk be egy 8-szoros oddsot, hogy Catriona Gray lett a a világ legszebb hölgye. Idén az Egyesült Államokban, 68. alkalommal választják meg földkerekség legszebb nőjét, ám legnagyobb keserűségünkre Magyarországot nem képviseli senki sem.

{"headTitle":"Ki lesz 2019-ben a Miss Universe?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-08 14:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Miss Thaiföld","odds":"2.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Miss Kolumbia","odds":"7.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Miss Puerto Rico","odds":"7.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Miss Fülöp-szigetek","odds":"13","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Miss Albánia","odds":"13","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A 2019-es megmérettetésnek igencsak egyértelmű favoritja van, hiszen Thaiföldre fogadóirodától függően 2-3-szoros szorzóval lehet fogadni, míg a többi ország kandidáltjának minimum 6-7-szeres a szorzója. Mindenki döntse el maga, hogy a 27 éves Jennifer Paweensuda “Fahsai” Drouin eléggé szép vagy sem a koronához, mindenesetre fontos tényező lehet, hogy félig "hazai pályán" szerepel, hiszen Kanadában, Calgaryban élt és oda is járt iskolába.

A hitelesség és a megalapozott fogadás kedvéért lássuk a favorit hölgyeket képek formájában is.

Miss Thailföld: @2.20 - Fotó: thaipbsworld

 

Miss Kolumbia: @7.50 - Fotó: Diariodelcesar

 

Miss Puerto Rico: @7.50 - Fotó: us.hola

megosztom