Serie A

Nincs szívünk ilyen oddson a listavezetőre fogadni

  • varin

Az Interre nem fogadnánk, de a Romára se. A lapokban és a gólokban nincs érték. De a szögletekben van!

A Serie A listavezetője fogadja a BL-re hajtó nagyágyút, vagyis Inter-Roma mérkőzéssel kezdődik meg az olasz pontvadászat 15. fordulója. Az idén nem is kérdéses, melyik csapat képvisel nagyobb játékerőt, ám ha a Farkasok jó napot fognak ki, akár még nyerhetnek is a Meazzában.

{"headTitle":"Inter-Roma","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-06 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Inter","odds":"1.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Roma","odds":"3.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Mindkét mesternek bőségesen akadnak problémái, alaposan kevergetniük kell a kártyákat az optimális kezdők megtalálásához, hiszen gyengébb teljesítmények és sérülések is nehezítik Antonio Conte, illetve Paulo Fonseca dolgát. A hazaiaknál Alexis Sánchez (3/1), Nicoló Barella (13/1), Stefano Sensi (7/3), Kwado Asamoah (7/0) és Robert Gagliardini (8/1) sem bevethető, míg a vendégeknél Javier Pastore (8/0), Bryan Cristante (8/1) és Justin Kluivert (12/3) hiányozhatnak a legjobban.

Elsősorban a támadósorokról szólhat ez a mérkőzés, annak ellenére, hogy mindkét oldalon lesz sztárcsatár hiányzó. A Nerazzurinál mind Lukaku, mint Lautaro Martínez szenzációsan játszik idén, míg a vendégeknél Edin Dzekót senkinek sem kell bemutatni, de a remek formában lévő Zaniolo és Mkhitaryan is veszélyt jelenthet Handanovic ketrecére.

Annyi bizonyos, hogy a hazaiak számára nem a legjobbkor jön a rangadó. Egyrészt a jövő héten nagyon fontos meccs vár rájuk a Barcelona ellen, másrészt a Roma eddig nagyon a szériák csapata volt, és most bizony megy a Farkasok szekere. A fővárosiak három könnyű ellenféltől szerzett három ponttal érkeznek, ráadásul idén a rangadókon nem is vallottak szégyent.

Elsőre izgalmas lehet az 5,5 lapos határ, hiszen a rómaiak idén különösen sok kártyát gyűjtenek be, de a rangadó jelleg és a jó spori ellenére sem tűnik must betnek az over, hiszen 2015 óta nem játszottak még 5 lapos meccset sem.

Fogadási szempontból kicsit bajban vagyunk, mert szívünk szerint az x2-re fogadnánk, de idén az Inter ellen nem bölcs pénzt tenni. Az over sem tűnik rossznak, de az egál line 2.75, amit az elmúlt években csak ímmel-ámmal ugrottak meg.

Így egy alternatív ötlet után kutatva a szögleteken ragadt meg a szemünk. Egyrészt idén a Roma több sarokrúgást átlagol, másrészt az Inter ellen többet is rúgnak. Harmadrészt ha a bukik jóslata beválik és inkább a milánói csapat lövi majd a gólokat, akkor értelemszerűen a Roma támadhat majd a mérkőzés nagyobb részében.

{"headTitle":"Inter-Roma","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-06 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Roma +2.5 szöglet","odds":"1.93","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3135573] 2019-12-06 20:45:00 Inter - Romax;