Spanyol foci

Hazard írhatja át a Barca-Real szorzóit

  • varin

A belga játékos hetekig harcképtelen lesz, ami fontos pontjaiba kerülhet a Blancóknak.

December 18-án, szerdán pótolják az októberben elmaradt El Clásicót, vagyis a Barcelona-Real Madrid mérkőzést. A jelek szerint az időzítés nem lesz a legjobb az egyik félnek, hiszen a vendégek egyik legfontosabb játékosa, Eden Hazard nem lesz bevethető.

{"headTitle":"Barcelona-Real Madrid","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-18 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Barcelona","odds":"1.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Real Madrid","odds":"3.98","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

A belga csillag a PSG elleni BL-találkozón sérült meg, a kifordult bokája pedig a hírek szerint körülelelül 4-6 kihagyást jelent számára. Habár a Real előtt viszonylag könnyű meccsek állnak, december közepén három napon belül látogatnak el a Mestallába és a Camp Noúba, ami igen kemény 180 percnek ígérkezik.

Az persze kérdéses, Hazard hiánya milyen komoly érvágás Zidane csapatának, hiszen a bajnokságban mindössze nyolc meccsen lépett pályára, hatot viszont kihagyott. Ha viszont csak a pontátlagot nézzük, akkor a francia mesternek okozhat fejfájást a volt Chelsea-támadó kiválása.

Hazard nélkül a Real Madrid átlagosan 1,83 pontot szerez meccsenként, míg vele 2,5-öt.

Egyelőre az oddsokban viszont kevéssé mutatkozik meg Hazard kiválása, hiszen tartja magát az 1.80 körüli átlagszorzó a Barcelonára, míg a vendégek győzelmével jelenleg körülbelül pénzünk négyszeresét kapnánk vissza.

Aki tehát bízik a Barcelonában, annak lehet, hogy érdemes korán kapcsolnia, hiszen Hazard szinte biztos távolmaradása aligha a katalánok szorzóit nyomja majd feljebb, ha pedig ehhez hozzávesszük Marcelo sérülését is, akár value-t is találhatunk az early line-okban.

[3093355] 2019-12-18 20:00:00 Barcelona - Real Madridx;