Angol foci

Hivatalos - a Liverpool dobja a Ligakupát

  • mr.blonde
megosztom

Nem variálta túl Jürgen Klopp a dolgot, Katarba viszi a legjobbakat. A Liverpool B játszhat a Ligakupában.

Mint ahogy korábban már beszámoltunk, a Liverpool igen kényes helyzetbe került, miután az angol szövetség nem halasztotta el a Ligakupa-negyeddöntős mérkőzését. A Vörösök számára mindez azért kellemetlen, mert december közepén Katarban a klubvilágbajnokságon is érdekeltek lesznek.

Egy nap leforgása alatt két különböző kontinensen pályára lépni természetesen lehetetlen, így várható volt, hogy a Liverpool dobni fogja a Ligakupát. Jürgen Klopp maximum annyit tehetett volna, hogy kettéosztja a keretét, ám a jelek szerint a klub-vb prioritást élvez a harmadik számú angol kupasorozattal szemben.

Csütörtökön ugyanis kihirdette a hivatalos keretét a klub-vb-re, amelyben az összes sztár helyet kapott. Ha azt vesszük, hogy ezt a trófeát a Liverpool még soha nem nyerte meg, akkor természetesen nincs nagy meglepetés a dologban.

A Liverpool klub vb kerete
Alisson, Van Dijk, Wijnaldum, Lovren, Milner, Keita, Firmino, Mane, Salah, Gomez, Adrian, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Lallana, Lonergan, Shaqiri, Brewster, Robertson, Origi, Jones, Alexander-Arnold, Elliott, Williams.

Így viszont eldőlt, hogy a december 17-én megrendezésre kerülő Aston Villa - Liverpool mérkőzésen a B-csapat fog játszani.

Az oddsok már bedőltek, jelenleg 1.15-ös átlagszorzón lehet fogadni a hazait, míg a Vörösök sikere 13-14-szeres kasszával kecsegtet.

Ha megnézzük, hogy az Arsenal elleni nyolcaddöntőben kik alkották a Liverpool kezdőjét, akkor láthatjuk, hogy abban a csapatban is csak néhány alapember jutott szóhoz. Azon a meccsen Milner, Lallana, Keita, Oxlade és Origi lépett pályára az első csapatból, de most ők sem lesznek, sőt. A kezdő egészen pontosan így nézett ki: Kelleher - Milner, van den Berg, Gomez, Williams - Lallana, Keita, Oxlade - Origi, Brewster, Elliot.

 

Ebből a csapatból csak a kapus Kelleher és a védő van den Berg maradt meg, szóval elmondható, hogy a tartalékosnál is tartalékosabb lesz majd a Liverpool csapata az Aston Villa ellen. Nem beszélve arról, hogy a szakmai stáb sem lesz. Nagy esély ez az Aston Villának, aligha fogják kihagyni a ziccert a birgminghamiek.

Jelenleg az van, hogy a hazaiakra kínált szorzók folyamatosan zuhannak. Érdemesebb várni néhány napot, várhatóan a piac korrigálni fog egy picit és a mostaninál jobb szorzókat pakolhatjuk a hazait. Persze, aki a Liverpoolban gondolkodik, annak most érdemes cselekednie...

Te mire fogadsz ezen a meccsen?

 

 

 

{"headTitle":"Aston Villa - Liverpool ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-17 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Aston Villa","odds":"1.16","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/betclic/go","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"8.35","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/betclic/go","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Liverpool ","odds":"14","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/betclic/go","bookmaker":"286"}]}
[3212363] 2019-12-17 20:45:00 Aston Villa - Liverpoolx;
megosztom