Női kézi-vb 2019

A spanyolokra és a franciákra fogadunk - napi tippek a vb-re

megosztom

Tippmestereink arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden napra ajánlanak egy-két tippet a női kézilabda világbajnokság alatt. Lássuk mit nézett ki a hetedik napra mr. blonde és Tomihmv.

A spanyolok százszázalékos teljesítménnyel juthatnak tovább a csoportból. - Fotó: japanhandball2019.com

Montenegró-Spanyolország
Tipp: Spanyolország -1,5
Odds: 2.00 @
    

Mind a montenegrói, mind a spanyol válogatott négyből négy sikernél jár, vagyis már továbbjutott, azonban ez a meccs is komoly téttel bír, hiszen a győztes százszázalékos mérleggel jut a középdöntőbe, ami végül igen előkelő helyezést eredményezhet.

Ugyan mindkét fél hibátlan, de a spanyolok sokkal meggyőzőbbek voltak eddig a montenegróiaknál, akiket többször is csak a szerencséjük mentett meg. Ám ezúttal az is kevés lehet, főleg, ha figyelembe vesszük a felek elmúlt évekbeli egymás elleni eredményeit.

Mindezek után pedig a minőségibb, acélosabb spanyolok legalább kétgólos sikerét várjuk pénteken.

unibet

Franciaország-Dánia
Tipp: Kevesebb, mint 47,5 gól
Odds: 2.00 @
    

Nagyjából senki nem gondolta volna, hogy a címvédő francia válogatott az utolsó csoportmérkőzésén ki-ki meccsre kényszerül a szintén jó erőkből álló dánok ellen. Pedig ez a helyzet, ugyanis ez a mérkőzés dönt a harmadik továbbjutó helyről, hiszen Dél-Korea és Németország már tovább lépett. Iksz esetén egyébiránt akár hármas holtverseny is kialakulhat, ami a francia, német kettős továbbjutását jelentené, vagyis a dánoknak nyerniük kell pénteken.

Ez a meccs tehát szinte teljes egészében a magyar-román ütközetre hasonlít, avagy aligha láthatunk majd rohanást a felektől. Mindezen felül mind a francia, mind a dán együttes kiválóan védekezik, így hiába ez az alacsony határ, még ezt is meg kell próbálni underba. Főleg, hogy a felek utolsó kilenc egymás elleni meccsének eredményéből hét (!) is belefért volna ebbe a határba.

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

megosztom