Premier League

A győztesre nem merünk jósolni, de erős tippünk így is van a Wolves-WHU csatára

  • varin

A Wolves fárasztó hetek elé néz, míg a londoniak bravúrgyőzelemből érkeznek.

Annak ellenére, hogy csak hat meccset rendeznek szerda este a Premier League-ben, szinte mindegyik rendkívül érdekesnek tűnik. Elég csak a Mersey-parti derbire gondolni, esetleg Mourinho visszatérésére az Old Traffodra. Mi most viszont kicsit a középmezőnybe tekintünk, mert a Wolverhampton-West Ham csörte is érdekesnek ígérkezik.

{"headTitle":"Wolverhampton-West Ham United","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-04 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Wolverhampton","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"West Ham","odds":"4.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A Farkasok jelentős formajavuláson estek át, a szezont még igen gyatrán kezdték, idő kellett mire sikerült felvenniük a kettős terhelés ritmusát. Espirito Santo fiai viszont immáron közel három hónapja veretlenek Angliában és sikerrel vették az EL-akadályt is, így bizakodva nézhetnek a téli időszak elé.

Jotáék számára eredményes hetek következhetnek, hiszen a Boxing Day-ig a WHU után a Brighton, a Tottenham és a Norwich lesz az ellenfelük, amely sorozatban azért benne van egy 8-9 pont minimum. A fáradtság viszont komoly tényező lehet ezen a meccsen, Santo ráadásul nem kíméli fiait. Miután csütörtökön egy 3-3-as remivel továbbjutottak az Európa Ligában, hazai pályán remiztek az újonc Sheffield Uniteddel, méghozzá úgy, hogy egyetlen egyszer sem cserélt a portugál zseni.

Az biztos, hogy a West Ham ellen nem lesz könnyű a Farkasok dolga, hiszen a Kalapácsosok egy csodálatos győzelemből érkeznek, amelyet a Stamford Bridge-en arattak. Kellett is a siker Pellegrini fiainak, hiszen a hét nyeretlenül megvívott meccs kezdte igencsak hátra sodorni őket a tabellán.

Fontosabb hiányzó egyik oldalon sem lesz, akadnak ugyan maródiak, de őket mindkét tréner tudja pótolni. Várhatóan így a Wolves marad a szokásos 3-4-3-as, igencsak offenzív felállásánál, míg a londoniak 4-4-1-1-ben kezdhetnek, ahol az ék a francia Sébastien Haller lesz.

Tavaly oda-vissza nyert a Wolverhampton és most sem véletlenül ők az esélyesek. Viszont leginkább őket félthetjük a kettős terhelés és a karácsonyi kőkemény menetrend miatt, úgy véljük, ez előbb-utóbb kiütközik rajtuk - hacsak nem ez kezdődött el már a Sheffield elleni remi alkalmával is.

Nehéz meccset sejtünk, nem lesz most a tavalyihoz hasonló sima 3-0, így a háromesélyes kimenetelre nem merünk tippelni, a lapokban viszont lehet érték szerintünk. A Farkasok mostanság igen kemény meccseket játszanak, az utolsó hét meccsükön átlagosan 5.58 lap volt és azért a West Ham is szereti gyűjtögetni a lapokat.

{"headTitle":"Wolverhampton-West Ham United","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-04 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"3,5 lap felett","odds":"2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3055882] 2019-12-04 20:30:00 Wolverhampton Wanderers - West Ham Unitedx;